- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
molnarpeter
nagyúr
-
rbalint88
addikt
válasz
Plafoon #142464 üzenetére
Volvot, 2.4D / D5 motorral. Ha automatát szeretnél, akkor mindenképp a 185 lovas verziót keresd, ahhoz már 6gangos automata volt, az 5gangos viszonylag problémás. Biztonságos autók jó hangszigeteléssel és nagyon jó hifivel, ami hosszú utakon nem hátrány. Ahogy az sem, hogy biztonságos, így ha pályatempónál csuknak össze, jó eséllyel szállsz ki belőle komolyabb sérülések nélkül.
Ami számomra számítana még, hogy jó hangja van, nem a sztenderd orrhangú kerregés. -
molnarpeter
nagyúr
válasz
Plafoon #142472 üzenetére
Octavia 1.9 PDTDI szerintem is. Dízelhez mérten egyszerű technika, viszonylag olcsó fenntartani. A hajtórúdcsapágyak cseréjét kell belekalkulálni az árba, ha nem volt még. 150-nél meg kell azért nézni, mennyit forog, kényelmes-e neked az a fordulat és zajszint. Ajánlom facebookon a Hungaian Octavia Klub csoportot, ott szoktak elkelni szép példányok.
-
BigBlackDog
veterán
válasz
Plafoon #142468 üzenetére
Akkor én megnézném a dízel frontot (is). Tudom, hogy sokat nem szokták ajánlani, de Pug 407-re rátekintenék. Árban nincsenek elszállva, viszont pályázásra szerintem nem rossz. Ugyan maximális kort nem írtál, de 2M Huf környékén a kínálat tetejéből tudnál választani és 2009-2010-es évjárat is szóba jöhet.
De persze a közkedveltebb példányokra is rátekintenék; Accord 7gen 2.2 dízel, Skoda Octavia 1.9 PD TDI, Focus, Astra.
Ha első autó, akkor inkább törekednék a minél tökéletesebb állapotra és a hibalehetőségek minimalizálására (emiatt kilőném pl. a BMW-t) és próbálnék a kínálat tetejéből választani. Persze ez csak én vagyok.
Egyébként ennyi van összesen a projektre, vagy az átírás, kezdeti költségek erre meg rájöhetnek?
-
válasz
Plafoon #142468 üzenetére
Rendszeres autopalyas hasznalatra en valami dizelt neznek, nem is csak a fogyasztas miatt, hanem mert valoszinuleg joval halkabb lesz, mint egy benyas. 2.5M-bol azert mar boven lehet valogatni, de mivel semmit nem hataroztal meg mondok par random peldat: 7gen honda accord (dizel, benya egyarant jo), kia ceed, hiunday i30, skoda ocativa mk2, de ennyibol kapsz jo e46 320d-t vagy 320i-t is szerintem
Szoval valamelyest azert specifikalni kene mi is fontos es mi nem.
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3048, 94% Akkumulátor
- LG 27UN83A-W - IPS LED - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - USB Type-C - HDR 400 - AMD FreeSync - Hangszórók
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3038, 94% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3004
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest