- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
diegho
nagyúr
Én januárban vettem az 1.4tsi Leont. 9k ment bele azóta. Amíg nem pályáztam vele 5.1-et evett, mióta pályán is tolom, azóta 5.8 az átlag (csak pálya 6.8). Persze egy Auris jobban fogyasztana, bár abban nem férne el mögöttem egyik lányom sem... Nekem ez eddig nagyon bejött. A futómű zseniális, a motor dinamikus, ha most kellene vennem ugyanezt venném, csak már 140 pacival.
-
molnarpeter
nagyúr
Szerintetek? Ampera/Volt, és a spórolt összeg egy részét benyelném karbantartási oldalon - előfeltétele a töltési lehetőség és Pest megyei használat szerviz miatt. Golf/Jetta/Octavia/Leon 1.4 TSI is van ennyiért, parádés fogyasztással. Illetve megint használat függő, de Toyota/Lexus hibrideket is számításba venném, ha kb minden nap megy a kocsi, csak keveset (hosszú állás, ritka használat káros nekik).
-
Anaren91
senior tag
Szerintem is hülyeség, kb az összesbe van, de attól, hogy tudja kézzel kapcsolgatni a sebességet, még automata marad. Nem kell se kuplungolni, és nem hagyja szétpörgetni se magát a kocsi. Ha sokáig nem kapcsol el, fogja és egyszerűen vált magától. Sőt nekem ha elhúzom "manualba" akkor vált át sportba is, és ha nem váltogatok kézzel, akkor magától vált sport üzemmódba (jobban engedi kipörögni a motort)...
-
BigBlackDog
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / Rog RX580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Ti 6GB Zalman N4 EVGA 450W
- Bomba ár! Microsoft Surface Laptop 3 - i7-10G I 16GB I 256SSD I 13,5" Touch I Cam I W10 I Garancia!
- 8 GB-os GeForce RTX 2060 SUPER (OEM HP) - garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3052, 96% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest