- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- iPhone topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
BigBlackDog
veterán
válasz
dedike #149535 üzenetére
A 7 személyes kivitel mit takar? Legalább 7 személy férjen bele, vagy legalább 7 személy tudjon kényelmesen is utazni benne?
A kp-s fizetéssel kapcsolatban ezek szerint ez akkor nem vonatkozik a vevő/eladó személyére (gondolom tudtok róla, csak hátha mégiscsak új infó)?
-
törölt tag
-
molnarpeter
nagyúr
válasz
dedike #143589 üzenetére
10 évre nem Dacia lenne a választásom
Ahogy látom, érdemes lenne carfinderen 6M-ig és használtautó újak között keresni egyet, Octavia, Yeti, Zafira, Golf Variant is van ennyiért előbbi szerint, és ezek már nagyon nem Duster kategória (fapadosan sem). Persze extráktól függ, illetve az azokra való igénytől, de összességében egy 1.6 szívó Cee'd SW, vagy egy Vitara lenne első blikkre egy megbízható választás sok extrával. Kevésbé felszerelten egy Octavia 1.4TSI vagy Ford B-max is jó lehetne, de az extrákat kéne tisztába tenni
Felhasználás alapján én több személy, sok köbméter alapján választanék. Ford C-Max Grand 1.6 van hahun egy új 7 személyes picivel 5 felett, vagy egy Kia Carens? Illetve ott vannak a furgon alapú 7 személyes kocsik is.
-
i-sti
senior tag
válasz
dedike #143581 üzenetére
DUSTER Exception 1,5 dCi 109LE 4X4
Tolatóradar
Fűthető első ülések
Sebességszabályozó és -korlátozó
Stop&Start rendszer -
sheep
addikt
válasz
dedike #143576 üzenetére
Hát igen, ahogy BigBlackDog Úr is mondja, a lényeg a használat módja. Nagyjából írd le hogy milyen felhasználásra lenne és akkor lehet szűkíteni a kört.
Évi 30 ezer vagy több km környékén / hoszabb ingázásra dízelt, inkább városi használatra benzinest.
Kell e nagy hely csomagoknak, gyerekek vannak-e, ezt azért jobb tisztázni. -
rbalint88
addikt
válasz
dedike #143576 üzenetére
mire használnád?
én ezek közül vennék valamit: suzuki vitara, ha tetszik akkor s-cross is szóba jöhet, hyundai i30, elantra, kia ceed, ceed sw. ezeknek értelmes felszereltséggel (bluetooth, tempomat, ülésfűtés) és értelmes motorral (minimum 1.0T vagy 1.6 szívó) ki kell jönnie ebből a keretből. -
BigBlackDog
veterán
válasz
dedike #143576 üzenetére
Szerintem első körben egy K Astrát megnéznék, bár nem tudom, hogy milyen motorral férne bele. Ott van még Suzuki fronton a Vitara, S-Cross azokból már 5m-ért relatív használhatóan felszereltet el lehet hozni, ha jól rémlik. De kicsit megtoldva a keret -vagy kicsit alkudva- ott van a Swift Sport is. Ár alapján pl. Honda Jazz is szóba jöhet, az szerintem a legmagasabb felszereltséggel is belefér ebbe az összegbe.
Kérdés, hogy mire kell; városi, ingázós, vagy pályázós felhasználás, feneketlen hajóra, vagy valami "kicsikocsira" lenne igény?
Egyébként feltétel, hogy vadi új legyen? Esetleg egy-két éves példányok nem jöhetnek szóba? Szerintem olyanból jelentősen jobbat kapnál ugyanakkora összegért. Ugyan az első fing joga nem a Tied lesz, de használat közben azért nem nagy különbséget éreznél szerintem, viszont nem Neked kéne benyelni az első, tekintélyes méretű értékcsökkenést, mikor kigördülsz a szalonból.
-
BoB
veterán
válasz
dedike #115963 üzenetére
De én nem 5, hanem 4 milliót írtam
Áfástól 4, tehát áfa nélkül kicsivel több mint 3.
Lehet hogy szar a Dacia, de ember méretű autó ennyi pénzért meg nincs máshol.
Mennyit veszíthet ez az árából? 3 évig akarom megtartani, utánna menne. El lehet majd adni vagy nem kell majd senkinek sem?
Mert ha nem nagyon akkor kénytelen vagyok valamilyen kisautót nézni
-
footy
addikt
válasz
dedike #112356 üzenetére
Ha szereti csinálni, miért ne?
Szeret ingazni? A csaladdal vagy baratokkal kellemesebben el lehet tolteni az idot szerintem.Inkább igyon vagy drogozzon?
Nem kell drogozni, 2 havi uzemanyagpenzbol mar elmegy gorogbe.Autópályán mondjuk miért nem lehet telefonálni?
Mert balesetveszelyes meg kihangositoval is.Amire nap közben nincs idő, azt simán meg/le lehet beszélni út közben
LOL, ha nem ingazna napi 2-3 orat akkor lenne ideje.#112357) fi:zi'k v
Akar erre a forumra is johetett volna a kerdes, szoval a tema nem ter el. Egyebkent kivancsi voltam hogy valaki tud valaki olyan tenyezot ami miatt ez megerheti.#112358) rbalint88
Ok is 250 km-t utaznak?(#112359) Declare
Mondjuk ettöl függetlenül naponta 3 orat legalabb azzal tölteni, hogy mesz munkaba meg haza....kizart, hogy ezt barki elvezneRaadasul, elöször arra gondoltam, hogy van ezert valami szemmel lathato fizu, de akkor meg nem 1,5M ert keresne autot....
Pontosan errol beszelek.... -
footy
addikt
válasz
dedike #112347 üzenetére
De ha valakinek a hobbyja a munkája
Akkor mar nem is kerul penzbe? 250*20/100*6*380 = 114.000HUF es ez csak az uzemanyag egy honapraés egyébként biztos anyagi források állnak mögötte, akkor miért ne ingázna?
A biztos forrasokat ingazasra kell elkolteni?egy csomó dolgot el lehet közben intézni...
Vezetes kozben?(#112348) hobizoli
A kerdezo sajat zsebbol fizeti. Ugy annyira nem buli.
Új hozzászólás Aktív témák
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Amazfit GTR Mini okosóra / Számla / Garancia /
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- BESZÁMÍTÁS! MSI B150M i5 7400 16GB DDR4 250GB SSD 500GB HDD GTX 1060 3GB BitFenix NOVA MESH 400W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest