- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- OnePlus 7T - távolról pont tökéletes
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Redmi Note 8 Pro - Redmi, a profi
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
BaLee
addikt
Ha olyan a kereskedő és látja rajtad, hogy tényleg érdekel, oda fogja adni a kulcsot. Sőt, azt is pontosan tudja, hova lehet a kereskedés közelében kimenni a kocsival. Hiába csak ő vezetheti a P rendszámmal a kocsit, anno nekem az egyik odaadta a kulcsot, beült mellém és mondta, hogy menjek nyugodtan. Mindezt úgy, hogy egy elég biztosnak tűnő vevőjelöltje már úton volt.
Bár a kocsi tényleg annyira jó volt, hogy ha nem vette volna meg a vevőjelölt én vittem volna. -
BigBlackDog
veterán
válasz molnarpeter #180950 üzenetére
Ezt én is így gondoltam, aztán a Volvónál kicsit elgondolkoztam. Gyorsabban ment el, mint a benzines Civic.
-
nagyúr
válasz molnarpeter #180950 üzenetére
Bár nem nekem írtad, köszi az infót; tehát akkor csak türelem és dízel-vevőd(m) terem.
B.C. Rich Warlock Platinum series eladó 105kHUF
-
SaNyEe
aktív tag
válasz zoo8800 #180949 üzenetére
igy jar, aki megveszi a megfelelo polaritasu, megfelelo inditoaramu, megfelelo kapacitasu es meretu akkumulatort.
Majd mikor teszi vissza a gyari rogzitot nez, hogy wtf??? :) Szval aznap megtanultam, hogy bizony a mereten tul a kis dizajnra is oda kellett volna figyelni. Igy ez most ehhez az akkuhoz ugy 5 evig atmeneti megoldas, vagy amig el nem kakilja magat :D
A gyari akkujat 11 evesen kukaztam belole ... kivancsi vagyok az Exide tudja-e .. mindenesetre a lecke fel van neki adva-- end of transmission --
-
kisza25
félisten
Ja hogy használt autó kereskedőnél, én azokat is kipróbáltam, az i30-at, meg az i20-at is kipróbáltam, aztán meg is vettem.
Egy kia ceedet is próbáltam, de azt ott hagytuk, mert egy fillért sem engedett, pedig a sérülésmentes autóról kiderült, hogy sérült volt.Eladó Seat Leon FR multi kormány, szép állapotú (2013 utáni leonokba benzin/diesel jó)
-
nagyúr
-
kisza25
félisten
válasz kisza25 #180695 üzenetére
nos megvoltak az első tesztkörök, suzuki swift és panda kiesett és tipo-t is kipróbálta, azt szeretne, most méregethetem neki a fogyasztást, hogy mennyit fogyaszt, ha nem talpalom
Nagyon racionális okai vannak, nem tetszik neki se a swift, se a panda, a tipo viszont igen
első etap, 30 km város, 50km autópálya (120gps), 50km országút, 6,1liter, csak papásan
[ Szerkesztve ]
Eladó Seat Leon FR multi kormány, szép állapotú (2013 utáni leonokba benzin/diesel jó)
-
F-ECT$
titán
[link] ő lenne a kiszemelt, az autó előélete ismert. 3 fő kérdésem:
-Nem sok hasonlót találtam, árban ok a gép? (Kis alku szerintem még van benne.)
-Mire kell figyelni ennél a típusnál / motornál?
-Ebben az árkategóriában (4.5M körül) hasonló méretekkel van jobb / más típus, amit érdemes lehet megfontolni?[link] - ő lenne a B) verzió, 2 évvel idősebb, ismeretlen előélet, igaz jobban felszerelt és kicsit olcsóbb.
[ Szerkesztve ]
Dive ever, work never.
-
zoo8800
veterán
-
kisza25
félisten
Én nem tudok így közlekedni (a jelek szerint, nagyon akarok tudok ), ezt nagyon magamra kell erőltetni
Tipo csoportban csomó embernek ennyit fogyaszt, már tudom hogyan
Ja és hazafele klímáztam, mert meleg volt
Amúgy csak országúton sikerült már 400km-t BC szerint 5,9-el teljesíteni, szóval, ha nem gps 140-el megyek akkor nem 8-at gogyaszt[ Szerkesztve ]
Eladó Seat Leon FR multi kormány, szép állapotú (2013 utáni leonokba benzin/diesel jó)
-
Qru
MODERÁTOR
#nincsbennetarcsi
-
zoo8800
veterán
válasz F-ECT$ #180967 üzenetére
A Comfortline műszerfal-betétje van benne. (szálcsiszolt fém-utánzat.) A Highline zongoralakkot kap.
Szvsz a lökhárítón és az ajtókereten is lenne króm, ha Highline lenne, bár lehet, hogy azt csak a FL utáni kapta meg.grizlisandor
A jobb ülés a 2.-ban van (ergoActive, 14 irányban állítható)[ Szerkesztve ]
rip and tear, until it is done
-
addikt
Sziasztok! Külföldről most behozott autónak külföldi előéletének megvizsgálására alvázszám alapján melyik lekérdező programot ajánlanátok?
Úgy tudom, hogy csak fizetős opciók vannak, mert ami ingyenes lenne, az csak a magyarországi történetet ismeri, ez az autó viszont még nem ment Magyarországon. -
SaNyEe
aktív tag
válasz Citroware #180973 üzenetére
Sokan a carverticalt javasoljak, olyan, mint a gombas fertozes, ha kell, ha nem szembe jon a reklamja :D
En igenybe vettem autovasarlasnal es negativan csalodtam.Az egyik auto amit neztem, teljesen balesetmentesnek tunt rajt, majd mikor jszp-bol lekerdeztem rendszam alapjan az autot, dobta a gep, hogy balesetben vett reszt elszenvedokent iden augusztusban. 7400Ft-ert ... utobbi meg ingyen volt (igaz csak hazai eloelet ellenorzesere jo)
Nem tudom milyen mas opcio van, en sokat nem adnek a carverticalos lekerdezes hitelessegere.
-- end of transmission --
-
szuladam
aktív tag
Sziasztok!
Vegyes használatra keresek autot. Alacsony fogyasztás a cél de a jövőre való tekintettel a dízel ki van zárva. Mivel hosszú utra is kell ezért a kényelem, zajmentesseg is nagyon fontos. Használtan keresgélek mivel ha hibridekrol van szó pár millaval olcsóbbak.
Toyota corolla hibrid, mondeo hibrid és audi a3 e-tron amik tetszenek és a használt áruk nagyjából egy kategória.
Irány mutatás félét vagy tippeket szeretnék hogy jó döntést hozzak -
Doki16
addikt
válasz szuladam #180980 üzenetére
A Toyota Corolla hybrid még teljesen új és a legfrissebb rendszert kapta. Rendkívül jó a fogyasztása. A Mondeo is toyota technikát kapott, de még a prius 3 érából. És cserébe csomagtartó sincs benne normális. Az Audi pedig egy plug in hybrid 1.4 tsi-vel. Nem fog olyan jól fogyasztani mint a Toyota.
Ezek közül egyértelműen a Toyota a legjobb választás, de mivel új autó még ha találsz is használtan nagyon drága lesz.
Szerk: Sőt ahogy nézem, jelenleg nincs is belőle használt 7,5 millió alatt.
[ Szerkesztve ]
A Tyrannosaurus Rex legközelebbi ma is élő rokona: a csirke.
-
veterán
Sziasztok, napfenytetonek/tetoablaknak/targa tetonek van sulyosabb hatranya?
Mire erdemes figyelni?Everybody lies.
-
nagyúr
válasz Pttypang #180984 üzenetére
A kis napfénytetőnél nem éreztem igazán előnyt/hátrányt (Ford Galaxy-ban volt). Amikor eladtam, azt kérdezték, hogy beázik-e. Tehát ilyenre lehet számítani. Az enyém nem volt beázós.
Egy mostani nagy panorámatetőnél engem akusztikai borzalom fogadott (tesztvezetésen a VW Touran-ban volt). Engem már rövid távon is kikészített.
De nyilván nem vagyunk egyformák.
[ Szerkesztve ]
B.C. Rich Warlock Platinum series eladó 105kHUF
-
Doki16
addikt
válasz focvis #180985 üzenetére
Pont a hétvégén próbáltuk ki egy 400 km-es úttal. Teletöltve lett indulva 37 km-t ment úgy tisztán elektromosan. Tehát lényegében elhanyagolható az elektromos hatótáv ekkora úton. Mire hazaértünk megnéztem, hogy mennyit írt a fedélzeti. Kerek 5 litert írt ki, és ami a legnagyobb megdöbbenés volt számomra, hogy nulla emisszióval megtett táv 150km volt. Ez végig országút volt, de mivel a 8-as úton van jó pár 110-es szakasz ott inkább 120 volt a menet Mivel fater vezetett ezért ő nem 90-el megy mint én. Tehát egyáltalán nem spórolós menet volt.
Én ha megszakadok se tudok ilyen jó fogyasztást az Outlanderrel. Pedig azzal 86-el megyek GPS szerint
Ez a TSI még mindig egy zseniális motort szerintem fogyi szempontjából. A GTE gomb meg nagyon jó móka
A Tyrannosaurus Rex legközelebbi ma is élő rokona: a csirke.
-
őstag
Csak a jegyzőkönyv kedvéért.
3 nap alatt elment a Volvo C30-am alku nélkül, pedig szerintem ez aztán rétegmodell (1.6 benzin, ~92k km, 2M). Nem tudtak semmibe belekötni, pedig akkor adtam volna 50e kedvezményt.
Mindössze ketten telefonáltak, mindketten el is jöttek, a második érdeklődő azonnal vitte is. (Az elsőnek az volt a problémája, hogy sajnos nincs gyárilag USB csatlakozó a kocsiban és ezért a saját zenék hallgatása csak FM transzmitterrel lehetséges.) Három kereskedés küldött sablon SMS-t, de azokkal nem foglalkoztam.Talán kínálhattam volna 10%-al drágábban, tekintve, hogy a kocsi szinte teljesen költségmentes a közeljövőben és volt hozzá alig futott téli-nyári szett, hótálcák meg minden.. de eladni akartam, nem mutogatni.
"Less but better" - Dieter Rams
-
venom8888
őstag
Sziasztok. Tudtok valamit a Passat CC rol? Erdemes venni,vagy vannak rosz tulajdonsagai, melyik tipust erdemes venni, vagy nem venni, mit lehet tudni roluk?
-
kisza25
félisten
válasz xEon1337 #180989 üzenetére
Azt tudom, hogy többet nem adok téli-nyári szettet az autóhoz, mert azt nem fizeti meg senki
Tudod ez olyan, hogy ez a 2 emberke már lehet régóta keresett és ők nem veszik meg várhattál volna 2-3 hónapot, aztán lehet kevesebbért veszik meg.Eladó Seat Leon FR multi kormány, szép állapotú (2013 utáni leonokba benzin/diesel jó)
-
FіkuszKukіsz
őstag
Sziasztok, 2016-os 1.5 Ecoboost 207 ezer kilométerrel ajánlott? Ennek is 250 ezer karbantartási periódusa?
Romanes eunt domus
-
whited
addikt
Sziasztok
Egy kis segítségre lenne szükségem :
5 személy + legalább 70 mély / 100 széles csomagtér, megbízható hosszú utakra is, 1M Ft max. Előny ha benzines és/vagy automata, Euro IV (!) ha dízel
Klima és 4 lufiEzen paraméterek mentén merre induljak?
[ Szerkesztve ]
Ha nem válaszolok a PM-re, elképzelhető, hogy nem kaptam meg, ilyenkor kérlek küld el újra, köszönöm
-
vzsryl
nagyúr
válasz szuladam #180980 üzenetére
Ha valahogy ki tudsz sajtolni 7M-t, akkor új Corolla szedán hibrid 1.8 lenne a legjobb választás.
A szedán karosszéria változat előnyei:
-jobb légellenállási alaktényező ---> kisebb fogyasztás
-6cm-rel hosszabb tengelytáv, ami mind a hátsó lábtérben jelentkezik
-a hátsó futómű zajait jobban elnyeli szintén a formai sajátosságai miatt
-nagyobb csomagtér, de ugye mosógépet ezzel nem lehet szállítani, viszont a hatchback-kel igen, ha ledöntöd a hátsó üléseketmegprobaltam alairni, de a tollam nem fogja a monitort:/𝔹𝕒𝕔𝕜 𝕋𝕠 𝕃𝕚𝕗𝕖
-
SaNyEe
aktív tag
válasz whited #180994 üzenetére
Pont rád szabtak egy TC Cikket egymillióig aránylag friss is [link]
Ugyanitt (nem egymillióért), viszont költségmentes Chevrolet Epica eladó (aláírásomban)
@molnarpeter: mk3-ból mondjuk lehet még válogathatna is, mk4-ből ellenőrizném nem-e 4db mk4-ből rakták-e össze
[ Szerkesztve ]
-- end of transmission --
-
Drughi
addikt
válasz molnarpeter #180997 üzenetére
1milláért mk4 mondeo?
Még 1,5M ért is igencsak lelakottak vannak szerintem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Horgász topik
- Asszociációs játék. :)
- Összefog az x86-ért az AMD és az Intel
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Spórolós topik
- PlayStation 5 Pro teszt
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Megjelent a Silent Hill 2 Remake
- PayPal
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest