Hirdetés
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
- iOS alkalmazások
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Fotók, videók mobillal
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
-
Mobilarena
Mikrotik routerekkel foglalkozó téma. Mikrotik router típusok, hardverek, router beállítások, programozás (scriptek írása), frissítés, és minden Mikrotik routerrel kapcsolatos beszélgetés helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Horvi
őstag
Megnéztem a beállításokat és az volt amit gyanítottál, tartományi korlátozás volt illetve user error mert a 192.168.1.1 címen akartam elérni a routert de úgy nem ment, viszont a 192.168.2.1 címen ami a vpn pool defgw-je úgy meg simán ment

A címfordítás a 192.168.0.0/16-ra volt beállítva így azért ment a net.
Köszi akkor nem állítok forwardot.
Viszont most más probléma adódott. Telefonról simán tudok csatlakozni a vpn-re viszont laptopról valamiért nem akar működni a dolog. A vpn kliensben time outtal száll el viszont néztem próbálkozás közben a miki logokat ott viszont meg sem jelenik. Mintha addig el sem jutna.
Illetve még egy olyan kérdés, hogy mire érdemes állítani az openvpn szervernél a max MTU-t?
Új hozzászólás Aktív témák
- MacBook Pro 16" M1 Max 32GB RAM 1024GB SSD Astro szürke - Nagyon szép karcmentes állapot !
- Microsoft Surface Pro 7+ - Újszerű, billentyűzettel és ceruzával
- Sapphire Pulse Radeon Rx 5500 XT 4Gb Videókártya CSERE
- Mac Mini M1 16GB 256GB + Hagibis Dock + Fekete hordtáska
- Retro Acorp Socket 7 PC, Pentium MMX CPU, 32 MB RAM, Windows 98
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó egy oneplus 9 pro 256/12
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor 400 Lite / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkBook 13s-IML - i5-10210U I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

ekkold