- Honor Magic V2 - origami
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- OnePlus Nord 5 - lehűti a kedélyeket
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Idei legolcsóbb mobilját dobta piacra a Samsung
- Ezek az új Google Pixel cuccok hivatalos magyar árai
-
Mobilarena
Mikrotik routerekkel foglalkozó téma. Mikrotik router típusok, hardverek, router beállítások, programozás (scriptek írása), frissítés, és minden Mikrotik routerrel kapcsolatos beszélgetés helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
nemurea
aktív tag
válasz
Gyula888 #22980 üzenetére
Köszi Mindkettőtöknek!
OK, utánaolvasok, de akkor is: új kapcsolatot készítettem a telefon és a router között. Saját wifi hálózaton belül voltam. Azután nem is használtam a kapcsolatot. 7 perc után a nagyvilág (vagy valaki legalábbis) tudta ezt a viszonylag hosszú kódot és helyettem azzal akart felcsatlakozni. Ha maga a beállítás kódolt csatornán történt, akkor hogyan lett a publikus kulcs ennyire publikus? A mikrotik ilyenkor világgá kürtöli?
És ez azt is jelenti, hogy mindenki logja, aki használja a wireguardot vagy a BTH-t, tele van próbálkozó idegenekkel?@Gyula888: igen, bennem is felmerült, hogy maga a telefon akar valamiért állandóan beszélgetni a routerrel BTH módon, dacára annak, hogy tőle kb. másfél méterre van. Emiatt ki is lőttem a BTH klienst, ugyanúgy folytatódott a kapcsolódási kísérlet.
Más betörési kísérlet amúgy nincs, hébe-hóba egy-egy Winbox próbálkozás.
Meg tudom esetleg nézni valahogyan a próbálkozó IP címét? A log nem írja. Abból legalább tudnám, melyik országba küldjem a képeslapot.
Bocsi a rantért
Új hozzászólás Aktív témák
- Honor Magic V2 - origami
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Háztartási gépek
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Steam topic
- Óra topik
- Videó stream letöltése
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Filmvilág
- Csendben mutatkozott be a Galaxy S10 Lite
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5330 i3-1215U 6magos! - 16GB 512GB 13.3" FHD magyarbill 1 év garancia
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó ÚJ White Shark Commandos mechanikus gamer billentyűzet / 12 hó jótállással
- Asus 14 Zenbook UX425E FHD IPS i7-1165G7 4.7Ghz 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Graphics Win11 Garancia
- Eladó karcmentes Huawei Nova 8i 6/128GB / 12 hó jótállással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest