Hirdetés
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Garmin Fenix 8 Pro - nézz az ég felé!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena
Mikrotik routerekkel foglalkozó téma. Mikrotik router típusok, hardverek, router beállítások, programozás (scriptek írása), frissítés, és minden Mikrotik routerrel kapcsolatos beszélgetés helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
nemurea
aktív tag
Sziasztok!
Újra előjött, hogy a routerem full gázon tolta a kimenő forgalmat, gyakorlatilag kimaxolta a feltöltési sebességet, valószínűleg nem rég óra, mert most is csak azért vettem észre, mert döcögve töltötte be a weboldalakat. Ugyanaz volt a probléma, mint a múltkor, be volt kapcsolva az Allow Remote Requests a DNS Settings menüben. Pont úgy, mint a képen, amit tegnap bemásolt mcll kolléga.
A kérdésem: mivel egyértelműen nem én kapcsoltam vissza ON-ra ezt a kapcsolót, így a Mikrotik magától tette meg. Újraindítva nem volt, csak két dologra tudok gondolni: beléptek távolról és megtették helyettem vagy a BackToHome szolgáltatást, mikor használom, automatikusan bekapcsolja. Erről tud valaki? (Nem próbáltam most ki.)
Másik: mivel most ránéztem, látom, hogy a Wireguard aktív életet él:
Ezzel tudok valamit tenni, hogy ne így legyen? A BackToHome-ot azért használnám néha.Köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Számos VGA kihalhat a memóriapánik miatt
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Revolut
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Okos Otthon / Smart Home
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- További aktív témák...
- XPS 9320 27% 13.4" 3.5K OLED érintő i7-1260P 32GB 1TB NVMe ujjolv IR kam gar
- Latitude 7430 27% 14" FHD IPS i7-1265U 16GB 512GB NVMe magyar vbill IR kam gar
- Huawei Watch 5 42mm Sand Gold
- Nintendo Switch V2 32GB+128GB okos! CFW RP2040 Picofly Dual Boot Hekate Tinfoil üvegfóliás + tok
- T14s Gen3 27% 14" FHD+ IPS érintő i7-1270P 16GB 512 magyarított vbill ujjolv IR kam gar
- Vadiúj AM 4 procik! Raktáron! Kamatmentes rèszletre is! ÈRDEKLŐDJ!
- HIBÁTLAN iPhone XR 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3267, 96% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- UPDATE!!! Lenovo ThinkPad // T - Széria // X1 carbon // X1 Yoga 2-in-1 // és a többiek... 5-11 gen.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
ekkold