- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- iPhone topik
- Az eddigi legjobb S26 Ultra renderkép
- Google Pixel topik
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Buds3 Pro - szárat eresztettek a babok
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
-
Mobilarena
Mikrotik routerekkel foglalkozó téma. Mikrotik router típusok, hardverek, router beállítások, programozás (scriptek írása), frissítés, és minden Mikrotik routerrel kapcsolatos beszélgetés helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
gabro0
őstag
Sziasztok!
Nemrég óta használok MikroTiket és eddig elégedett voltam, de az elébb figyeltem fel, telefonon nem jönnek be oldalak. Ki is írja az Android nincs internet. Jó, IP van, nézzük a Mikrotik appjából: connection timeout.
Oké, akkor nézzük kábelen, gépről winbox mit mond: connection timed out
Közben megy a net, bejönnek oldalak, de belépni nem tudok. Nyomogatom még pár percig a winboxot, hátha, erre egyszer sikerül. Belépés után a logban nincs semmi bejegyzés, még a próbálkozásokról sem. Azóta meg egyből belép, nincs timeout. Semmit nem állítottam.
Van ötletetek mi lehet a baja, írjak a supportnak? RB5009, 7.15.3 fw verzióval.
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3356
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3750, 96% Akkumulátor
- KÜLÖNLEGES RITKASÁG!!! VADIÚJ Surface Pro 12 12" Snapdragon X Plus 16GB 512GB LEVENDULA 686g
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3316
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3747, 91% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő