- Kis méret, nagy változás a Motorolánál
- Apple Watch
- iPhone topik
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Európában indíthat a Vivo V60 Lite 4G
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Fotók, videók mobillal
- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
- Hetekig bírják töltő nélkül a Huawei sportórái
-
Mobilarena
Mikrotik routerekkel foglalkozó téma. Mikrotik router típusok, hardverek, router beállítások, programozás (scriptek írása), frissítés, és minden Mikrotik routerrel kapcsolatos beszélgetés helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
kammler
senior tag
válasz
Csabex #22293 üzenetére
Hiába találod meg, nem fog menni hallod. Ezt rögtön így ennyire bele közepébe nem lehet. Nincs univerzális megoldás semmire. Válogathatsz ipsec, pptp (elvileg már nem ajánlott) openvpn, L2tp, L2tpV3 közül, elvileg van még egy zerotier nevú dolog, de ott átmegy a forgalmad harmadik félen, aztán wiereguard...Aztán ott a routing, mi merre menjen stb. Ezt kb, mind megfaragtam, de másnak nem merném megcsinálni, kókler vagyok hozzá. Az meg a másik, hogy ugye simán dolgokat kiengedni, azt ne. Még otthon se. Én haza is VPN-t használok. Vagy attól függ, ha otthon farigcsálsz mint én, az talán más.
Új hozzászólás Aktív témák
- AsRock B550M Steel Legend + AMD Ryzen 7 5700X + Corsair Vengeance LPX DDR4 3200 32 Gb
- Apple iPhone 16 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó Lian Li O11 Dynamic XL White (O11DXL-W) ROG CERTIFIED "szörnyeteg"
- Acer Nitro Gamer Laptop, karcmentes, doboz, 1 év garancia(i7 11800h, 3050ti)
- Asztali PC R5 5500 RX 5700 XT 16GB DDR4 512GB NVME
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad T14 Gen 5 üzleti - Ultra 7 165U 16GB DDR5 512GB SSD Intel Graphics WIN11
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 /16GB/256GB - Éjfekete - (2025) - mw1l3mg/a - MAGYAR - 3 év garancia
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3422
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest