Hirdetés
- iPhone topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Kézbe fogható paradoxon lett az iPhone Air
- Huawei P30 - kell ennél több?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Google Pixel topik
- Xiaomi Mi 8 - így csinálunk csúcsmodellt Mi
- Nonjour: nem fordít az EU-ban az AirPods
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
-
Mobilarena
Mikrotik routerekkel foglalkozó téma. Mikrotik router típusok, hardverek, router beállítások, programozás (scriptek írása), frissítés, és minden Mikrotik routerrel kapcsolatos beszélgetés helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
jerry311 #20348 üzenetére
Igen jól érted. Pcie foglalatba megy, 2db SFP+ port van rajta, és egy gigabites RJ45.
Igazából talán az ára ami okés, kapsz egy olcsó routert nagy sávszél lehetőségével.
Nekem is már kosárba volt ez is, meg egy 5009UG is (nem tudtam eldönteni melyiket hozzam), mert úgy nézett ki nem tudom normálisan működésre bírni a CHR-t az Odroid H2+ -on, volt pár átvirrasztott éjszakám, és pont aznap reggelre sikerüt megoldanom, amikor már azt mondtam utolsó utáni próba, ha nem megy akkor elhozom a cucokat. Csak így spóroltam cirka 160K-t (CCR vagy 5009, dac kábel, 2.5G 5 vagy 8 portos switch) mert így van "ingyen" 6db 2.5G portos routerem.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3375, 100% Akkumulátor
- Eladó szép állapotban levő Asus VivoBook 17 S712F / 12 hó jótállással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3162, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest