- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- One mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Hitelesítették az S26 Ultra csalódást keltő telepét
- Párizsi ősz, új Huawei órák
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Poco F7 Pro - jó, de az amatőr sem rossz
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
-
Mobilarena
Mikrotik routerekkel foglalkozó téma. Mikrotik router típusok, hardverek, router beállítások, programozás (scriptek írása), frissítés, és minden Mikrotik routerrel kapcsolatos beszélgetés helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
E.Kaufmann
veterán
Elméleti kérdés, csak érdekel a véleményetek. Mi a fene tud beakasztani úgy egy frissen létrehozott PPPoE kliens interfészt, hogy felépül a kapcsolat (valamilyen folyamatos forgalom is volt pár 100Kbps), címet is kapok, DNS szervereket is, a route-ok között is ott a PPPoE if, de már a routerről se bírok még IP címet se pingelni (8.8.8.8 és hasonlók).
DHCP-ről váltottunk, koaxot optikára cserélték. Annyit tettem még, hogy betettem a WAN listába és a tűzfal is így volt beállítva (nem If, hanem If lista volt megadva a szabályokban) és eddig működött, régi interfészt meg később kiszedtem már kínomban.
Mivel szűk volt az idő, de netet szerettem volna csiholni, toltam egy config reset-et és így újra felvéve már rendben működött.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER termékbeszámítással
- Amazfit Active okosóra / Számla / Garancia /
- Iphone 14 Pro Max 128GB // Akku 100% // Számla + Garancia //
- HIBÁTLAN iPhone XS 64GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3030, 100% Akkumulátor
- iKing.Hu - Samsung Galaxy Tab S8 Graphite Használt, karcmentes állapotban
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest