Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Az egyik RB911L 2nd úgy néz ki eltávozott az örök bitmezőkre. Poe tápfeladója (TP-link igazi poe) villogott pirosan gondoltam cserélni kell mert már ment tönkre ilyen tápfeladóm de azért megnézem a mikrotikes tápfeladóval hát nem kellett volna. Elkezdett villogni minden ledje, Az egyik 8 lábú LSC LSP5526 IC szép izzó színekben és füstel jelezte végső küzdelmét.
    Mikrotikeknél soha nem értettem a poe részt azaz hogy mikor kell a 48v-os rendes poe és mikor a 8-30v-os (12v táppal) azt hiszem passzívnak nevezett poe.
    Nem tudom hogy most a 12v-os tápfeladó ölte-e meg vagy eleve halott volt és a 48v-os tplink csak zárlatot jelzett (nem merem rákötni semmire)?
    A másik ilyen eszközöm is tplinkes tápfeladóval megy.
    Ki lehet-e nyírni mikrotiket nem megfelelő tápfeladóval?

Azt sajnálom hogy nem vettem többet akkoriban belőle tartaléknak (3eft/db áron szórták ki még 2018-ban vettem többet de nem eleget).
    Mit javasoltok helyette? Antenna TP-Link bazi nagy kocka felszerelve csati olyan amilyen a 911-esen volt adapterrel, sima 2,4ghz-es kellene totál buta 1 portos access point vevő kell legolcsóbb akár tápos akár poe mindegy majd a hozzáadott poe feladót használom.

Új hozzászólás Aktív témák