Hirdetés
- Fotók, videók mobillal
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Igazi csúcskészülék lett a Poco F7 Ultra
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Apple iPhone 11 - népalma
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
-
Mobilarena
Mikrotik routerekkel foglalkozó téma. Mikrotik router típusok, hardverek, router beállítások, programozás (scriptek írása), frissítés, és minden Mikrotik routerrel kapcsolatos beszélgetés helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Formaster
addikt
válasz
E.Kaufmann #11410 üzenetére
Nem reklámozni akarom őket. Az LACP-t konfigurálták nekem, kb azonnal, majd még pénzt sem akartak elfogadni (azóta is bombázom őket email-ben, hogy adjanak egy iban-t)
Szóval ennyit megérdemelnek, ha már itt a PH-n nem túlzottan segítőkész a community mostanában. Szerintem akár ebben, akár az Ubuntu topikban van egy tucat ember, aki annyit tudott volna böffenteni, hogy próbálj meg Layer 3+4-re is felmenni. Tisztelet a kívételnek és aki akár 2 karakter erejéig koptatta a billentyűzetét az én problémám miatt. Sajnos úgy érzem, egyre inkább olyanokkal segítőkész a PH közösség nagy része, aki az adott topikban topiklakó, letett valamit az asztalra stb. Jómagam is topikgazda vagyok, ezért sosem értettem meg ezt. A fórum egy olyan hely, ahol adok-kapok. Lehet, hogy ebben a témában én senkinek nem tudok adni semmit, de holnap, ha belátogat az autóápolás topikba, önzetlenül válaszolok minden kérdésére.
Maradok tisztelettel és kihangsúlyozom, köszönet mindenkinek, akiben egy lehelletnyi szándék is volt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Asztali PC , i7 6700K , RTX 2060 , 16GB DDR4 , 256GB m.2 , 500GB HDD
- Használt Intel I5-12600K
- Csere-Beszámítás! Mint az új! PS5 Dualsense Edge Kontroller! Gari: 2027.07
- Töredék áron! Csere-Beszámítás! DJi Air 3 Fly More Combo RC2! Garancia: 2027.09.27!
- Csúcskategóriás ROG Zephyrus M16 Gamer Laptop (i9, RTX 3070 Ti) Makulátlan Állapotban!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- LG 27GN800P - 27" IPS - 2560x1440 - 144 hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 10
- Dell Optiplex MT/SFF 3040, 3050, 3060, 3070, 5070, 7060/ Hp ProDesk /SZÁMLA- GARANCIA
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 256GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2116, 100% Akkumul
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest