- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- iPhone topik
- Bekékült a Pixel 10a
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
-
Mobilarena
Mikrotik routerekkel foglalkozó téma. Mikrotik router típusok, hardverek, router beállítások, programozás (scriptek írása), frissítés, és minden Mikrotik routerrel kapcsolatos beszélgetés helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
lazlo16
üzenetére
Alapjában véve meg vagyok elégedve a wAP-al, már így is jobban teljesít LTE vételt és Wifi routingot illetően, mint az eddigi Zenfon2 hotspot vagy a TP-Link M7350.
LTE témában van még mit felszednem tudást illetően.
Steyr város széle, lakótelep.
Hétvégén tudom tesztelni kültéri vétellel és kicsit jobban belemélyedni a beállításokba.
Érdekességként el tudom mondani, hogy otthon a DREI kártya Telenor-on roamingban beltéren szögegyenesen hozta a csomagom 30MB/s értékét. Itt saját hálózatban hoz 15-20MB/s-et, beltéren.
Yesss kártya (A1 diszkont), ugyan ez.
Telenor kártyám idekinn A1 romingban stabilan 30-at hoz.(ez One+7T telón)
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L490 - i5-G8 I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3716
- Xiaomi Redmi 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3766
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3389, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

ekkold