Hirdetés
- IFA 2025: Sokrétű tudást kínál az AGM két friss strapabírója
- Telekom T Phone 3 5G – modern tudakozó
- Valószínűleg a Honor legolcsóbb modellje lesz
- IFA 2025: Lépcsőmászó, víztisztító, szögletes és gombóc alakú robotporszívók
- 3 milliós villanyautó, AI tamagocsi és kamerás napszemüveg - megjött az AstraUX
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Google Pixel topik
- Telekom T Phone 3 5G – modern tudakozó
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
-
Mobilarena
Mikrotik routerekkel foglalkozó téma. Mikrotik router típusok, hardverek, router beállítások, programozás (scriptek írása), frissítés, és minden Mikrotik routerrel kapcsolatos beszélgetés helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
E.Kaufmann
veterán
válasz
bambano #11130 üzenetére
Az, hogy én ilyeneket VPN-en keresztül értem el, nem kellett NAT-olni/port forwardolni, vagy ha igen, akkor vagy a NAT előtt de legalább a NAT mögött szabványos portszám volt használva, most meg van több eszköz dupla NAT mögött mindenféle érdekes portszámokon és mikor párhuzamosan több eszközt is el akarok érni (FTP) egy ütemezetten egy szkripttel, néha megfagy némelyik kapcsolat, ha egymás után érem el őket, akkor meg müxik mind, csak úgy sok idő. Csak gondoltam, lehet, valamelyik eszközön gubanc van a NAT helperrel.
Tudom, hülyén van kialakítva, de a kezem kötve, kaptam egy eszközt ("átjáró") egy címmel, a routinghoz nem nyúlhatok, marad a tömeges port forward.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z390 i7 8700 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman S3 TG Corsair 600W
- Új és újszerű 13"-14" Gamer, ultrabook, üzleti készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3402
- Samsung Galaxy A22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23+ 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest