- Google Pixel topik
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- A ZTE sem maradt adós csúcstelefonnal
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- iPhone topik
- Szakított a OnePlus és a Hasselblad
-
Mobilarena
Mikrotik routerekkel foglalkozó téma. Mikrotik router típusok, hardverek, router beállítások, programozás (scriptek írása), frissítés, és minden Mikrotik routerrel kapcsolatos beszélgetés helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
E.Kaufmann
veterán
válasz
bambano
üzenetére
Az, hogy én ilyeneket VPN-en keresztül értem el, nem kellett NAT-olni/port forwardolni, vagy ha igen, akkor vagy a NAT előtt de legalább a NAT mögött szabványos portszám volt használva, most meg van több eszköz dupla NAT mögött mindenféle érdekes portszámokon és mikor párhuzamosan több eszközt is el akarok érni (FTP) egy ütemezetten egy szkripttel, néha megfagy némelyik kapcsolat, ha egymás után érem el őket, akkor meg müxik mind, csak úgy sok idő. Csak gondoltam, lehet, valamelyik eszközön gubanc van a NAT helperrel.
Tudom, hülyén van kialakítva, de a kezem kötve, kaptam egy eszközt ("átjáró") egy címmel, a routinghoz nem nyúlhatok, marad a tömeges port forward.
Új hozzászólás Aktív témák
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Anime filmek és sorozatok
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Tőzsde és gazdaság
- Nem tudom a dal címét, előadóját
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Elektromos autók - motorok
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Eladó Konfig Ryzen 5 5500 32GB DDR4 1TB SSD RX5700XT 8GB!
- Lenovo Thinkpad P15S - 15.6" - I5 10310U 1.7GHZ - 16Gb - 512Gb - Quadro P520
- Lenovo Thinkpad W540 15.6" Wokrstation - I7 4700MQ 2.40GHZ 8Gb - 256Gb ssd - Quadro K2100M
- Asus PN40 passzív hűtésű minipc: Celeron N4000, HDMI, mDP, VGA, LAN, USB 3.1, USB-C, Wifi, BT, VESA
- Apple Iphone XR - A2105 6.1" Fekete - 64GO - GSM IOS, 18.7
- Lenovo X13 Thinkpad Gen2 WUXGA IPS i5-1145G7 16GB RAM 256GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3620
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3235
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3332
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

ekkold