- Párizsi ősz, új Huawei órák
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Ezek az új Google Pixel cuccok hivatalos magyar árai
- Google Pixel topik
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Műholdakkal is beszélgethet a Redmi Note 15 Pro+
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
-
Mobilarena
Mikrotik routerekkel foglalkozó téma. Mikrotik router típusok, hardverek, router beállítások, programozás (scriptek írása), frissítés, és minden Mikrotik routerrel kapcsolatos beszélgetés helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Én ugye wAP LTE-t használok, és nagyjából elégedett is vagyok vele (a jelenlegi elkanászodása mellett). Én is a Balaton mellett használom 24/365-ben, és bevált.
Telepített helyre viszont nem ezt ajánlanám, mivel ennek ugye 2 dBi-s, gyakorlatilag körkörös antennái vannak, ami egy fix eszköznél azért nem annyira fontos -- amúgy ez eleve egy mobil üzemre kitalált eszköz.
Az SXT és különösen az LHG viszont már szépen irányított, cserébe nagyobb nyereségű antennákkal szerelt eszköz, ami stabil elhelyezésnél már komoly előny.
Az LTE-modul meg persze azonos bennük.
MaCS
Új hozzászólás Aktív témák
- Nagyon szép állapot!! Lenovo ThinkPad T14s i5-113G7 16GB 512GB SSD
- I3 13100F + MSI B660M-P + 8gb DDR4 + 128gb ssd + Táp
- Eladó RTX 3090 24GB Videókártyák (Suprim X, Aorus, Gaming X) Felső kategóriás! Jótállással! Dobozos!
- Yamaha 5.1 hangrendszer NS-LC5 / NS-CLC5 / NS-ELC5 + YST-SW012 mélynyomó
- Precision 5550 15.6" FHD+ IPS i7-10850H T1000 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- Csere-Beszámítás! Garancia! Steam Deck OLED 1TB Kézikonzol!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- Kezdő Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 7500 / GTX 1050Ti / 16GB DDR4 / 128SSD+1TB HDD
- DELL Precision Dual USB-C Thunderbolt Dock - TB18DC
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest