Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Apple iPhone 17 - alap
- Garmin Fenix 8 Pro - nézz az ég felé!
- Yettel topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
-
Mobilarena
Mikrotik routerekkel foglalkozó téma. Mikrotik router típusok, hardverek, router beállítások, programozás (scriptek írása), frissítés, és minden Mikrotik routerrel kapcsolatos beszélgetés helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
bacus
őstag
Hagyjuk, nem kezdeném elölről leírni, ha érdekel, olvass vissza kicsit. A mikrotik által generált certet nem eszi meg a win kliens. (most!, mert évek óta használom és nem volt ilyen gondom vele) A baj, hogy 70 szervert állítottam át az elmúlt napokban, párat kiszanáltam, akik már nem is ügyfeleim, de még mindig becsatlakozott a szerverük, amit még én tartottam karban) nem akarom újra kezdeni. Buta, sőt ostoba módon a végére hagytam a win klienseket, illetve nem próbáltam ki win10-el ill. 2016 szerverrel. Mivel régen ez ment mint az álom, illetve win7 alatt talán le is teszteltem a cert létrehozása után, eszembe nem volt, hogy gond lesz. Inkább kiirtom a windowsokat
, ez hosszabb távon többszörösen is megtérül. 
(ja és androidról is hasít, persze nincs mit csodálkozni, az se ms..)De kíváncsi volnék, hogy egy legújabb stable ROS-on frissen generált certel is megy e nálad.
Ha lesz időd és kedved akkor próbáld ki, ha nem lesz a régi működő cuccok nem érdekelnek.
Nekem is mennek a régiek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- Xbox tulajok OFF topicja
- Melyik tápegységet vegyem?
- Autós topik
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- További aktív témák...
- Xbox Series S 512 GB, Minden tartozékával kiváló állapotban
- Eladó/Lenovo X240 Ultrabook/I5-4200U/8GB DDR3/Win 10Home/12,5" FHD/ !ÉRINTŐKÉP!/!!!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s G2 - i7-11GEN I 16GB I 1TSSD I 14" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L460 - Intel 3955U I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V15-IWL: i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L530 - i5-3G I 8GB I 500GB +16SSD I 15,6" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- ÚJ akku! Lenovo ThinkPad X1 Extreme Gen2 i7-9850H 16GB 512GB GTX1650 500nit UHD 1 év teljeskörű gar.
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 10400 / RTX 3060 12GB / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- AKCIÓ! Acer KG251QF 24 144Hz FHD TN 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
, ez hosszabb távon többszörösen is megtérül. 
Nekem is mennek a régiek.
ekkold