Hirdetés
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Betáblázta magát az Oppo
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Egy picit megpihen az iPhone a 200 megapixeles váltás előtt
- Yettel topik
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
Új hozzászólás Aktív témák
-
RobbeV0201
tag
Találtam egy HP 7,4mm x 5mm center pines tápot, ami 18,5V 6,5A ez károsítaná a dokkolót vagy a surfacet?
-
Mirage
tag
Igen a 64 giga tényleg nem sok, de úgy tudom bővíthető az összes modell tárhelye, így ez talán kevésbé lehet probléma mint a ram, ami viszont nem az.
Tényleg nagyon drága, ez elég sajnálatos mondjuk de jó tudni hogy legalább van rá mód ha minden kötél szakad.
Köszönöm a segítségetek!
-
Mirage
tag
Köszi hogy megosztottad a tapasztalataid!
Igen, sajnos nem olcsók ezek a készülékek önmagukban sem, a type cover, toll és egér trióval megtoldva meg pláne nem, ezért is akartam először mindenképp kérdezősködni mielőtt elhatározom magam a vásárlás mellett.
Bár ha azt vesszük, egy ios vagy android tablettel sem úsznám meg sokkal olcsóbban, viszont azok esetében nem tudom mennyire funkciókban gazdagok az ms office programok, amikre azért. szükségem van így mindenképp windowsban kell gondolkoznom azt hiszem.Annyi kérdésem van még esetleg, hogy a gép hátulján a kitámasztóval mennyire kell óvatosan bánni, illetve mennyire áll biztos talpakon?
Teszem azt ha ülök az asztalnál valakivel, és az illető tevékenykedik valamit úgyszint az asztalon az mennyire rezegtetné meg a készüléket? -
A`rpi
addikt
...Okulva a történésekből, én hibáztam mint utólag kiderült.
-Nem a hivatalos Surface Book 2-höz való telepítőt szedtem le.
A fentebb taglalt jelenség ennek volt köszönhető egész egyszerűen az érintő kijelző drivere nem volt fenn azért nem érzékelt.
Szerencsére, a dokkolóbázishoz kapcsolva azt a néhány kattintást, amit még a telepítés befejezéséig kellett megtenni, meg tudtam ilyen módon oldani.
Aztán a továbbiakat már tudom intézni, a saját bluetooth perifériáimmal.
Segéltséget két kedves fórumtás is nyújtott, külön köszönet nekik:
-werbed
-jakabbaluE öröm E bódottá
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
- Blu ray írás és írási hiba
- Eljött a CPU-k kora az AI-piacon
- PayPal
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- A jövőben nem csak a gazdagok kiváltsága lehet az Intel CPU-k tuningja
- Filmvilág
- Még idén kézbe vehetjük a NEOGEO felújított kiadását
- Battlefield 6
- E-book olvasók
- További aktív témák...
- Bomba ár! Getac RX10 - Intel Core m5 I 8GB I 256SSD I 10,1" WUXGA Touch I Cam I W10 I Garancia!
- Apple iPad A16 11" 128Gb W-fi, 24 hónap Garancia, Ezüst Színben, Újszerű, MediaMarkt számla
- VADIÚJ Microsoft Surface Pro 12 12" Snapdragon X Plus 16GB 256GB Tüzes Ezüst gar:2028.02.09.
- iPad Air 10.9" M1 2022 - full doboz, garancia (118)
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Galaxy Tab S9 128GB Wifi tablet garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S24 Ultra - Titanium Black - 12/512GB - Megkímélt szép állapotban.
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Air 13 M4 16GB RAM 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! MSI B650 R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070Ti 16GB LIAN LI LANCOOL 207 ADATA 850W
- AKCIÓ! 4TB Seagate Skyhawk ST4000 SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Dell Latitude 5430 14" Touchscreen i5-1235U 16GB 1000GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest