Új hozzászólás Aktív témák
-
pzstm
titán
-
danilla
őstag
válasz
Fighting #1210 üzenetére
Egy Vivotabról váltottam surface-re, most pedig egy vivotabra váltok a surface-ről
Szerettem volna kipróbálni egy 7-8 colos tabletet (úgy gondolom amire én használom a tabletet, arra az optimálisabb lesz mint a 10 colos), és mivel a surface mini-nek se híre se hamva, így az Asus Vivotab Note 8-ra esett a választásom.
-
Dave™
nagyúr
válasz
Fighting #1121 üzenetére
Pedig a defender eléggé zabálja az erőforrást, teljesen feleslegesen (8-on legalábbis ez volt, 8.1-en nem tudom, azóta tiltva van). Nem biztos, hogy jó forrást linkeltem, mert emlékszem, hogy nem mindegyik volt jó, amikor küzdöttem vele. A lényeg, hogy a regeditben anwondows defender key-nél magadat kell egadni tulajnak (a surface-es bejelentkezéshez használt email címet emlékeim szerint), és utána lehet módosítani az értéket. A jogok átvétele a necces pont, de érdemes vele küzdeni, gyorsabban indulnak utána az appok (legalábbis 8-on jelentős voltnqnkülönbség).
-
Dave™
nagyúr
válasz
Fighting #1095 üzenetére
Amit érdemes megcsinálni, mert jóval gyorsabb lesz: tiltani a beépített defendert (egy sima wondows 8-on ezt nem tanácsos, de rt-n semmi értelme nincs), a touch delayt levenni 8-ról 2-re, illetve a váltási animációkat kikapcsolva még gyorsabban lehet váltani az appok között. Nagyon sokat lehet nyerni ezzel a pár aprósággal, sokkal gördülékenyebb lesz tőle. Nekem is sima első generációs rt-m van, de annyira elégedett vagyok a sebességével, hogy nem is akarom lecserélni 2-re, nincs hiányérzetem.
-
pzstm
titán
válasz
Fighting #1095 üzenetére
Storera megoldas lehet ha USA-ra állítod
amúgy Gratulálok a masinahoz, hasznald egészséggel, tuti sok örömet fog okozni
érdekes látni, hogy főleg kezdetekben mennyire ekeztek a Surfacet, általában azok akik max youtube videon lattak. Alairom, hogy Win 8.1 sokat dobott rajta, de azért általában pozitiv csalódásokat olvasni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Billentyűzet magyarosítás magyarítás lézerrel is! 10-15ezer közötti áron! Óriási betűkészeletünk van
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
- Napirajz könyv
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest