Hirdetés
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- A Redmi is hozott kompakt táblagépet
- Hivatalos a OnePlus Watch 4
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Távozik az Apple vezérigazgatója
Új hozzászólás Aktív témák
-
pzstm
titán
-
danilla
őstag
válasz
Fighting
üzenetére
Egy Vivotabról váltottam surface-re, most pedig egy vivotabra váltok a surface-ről

Szerettem volna kipróbálni egy 7-8 colos tabletet (úgy gondolom amire én használom a tabletet, arra az optimálisabb lesz mint a 10 colos), és mivel a surface mini-nek se híre se hamva, így az Asus Vivotab Note 8-ra esett a választásom.
-
Dave™
nagyúr
válasz
Fighting
üzenetére
Pedig a defender eléggé zabálja az erőforrást, teljesen feleslegesen (8-on legalábbis ez volt, 8.1-en nem tudom, azóta tiltva van). Nem biztos, hogy jó forrást linkeltem, mert emlékszem, hogy nem mindegyik volt jó, amikor küzdöttem vele. A lényeg, hogy a regeditben anwondows defender key-nél magadat kell egadni tulajnak (a surface-es bejelentkezéshez használt email címet emlékeim szerint), és utána lehet módosítani az értéket. A jogok átvétele a necces pont, de érdemes vele küzdeni, gyorsabban indulnak utána az appok (legalábbis 8-on jelentős voltnqnkülönbség).
-
Dave™
nagyúr
válasz
Fighting
üzenetére
Amit érdemes megcsinálni, mert jóval gyorsabb lesz: tiltani a beépített defendert (egy sima wondows 8-on ezt nem tanácsos, de rt-n semmi értelme nincs), a touch delayt levenni 8-ról 2-re, illetve a váltási animációkat kikapcsolva még gyorsabban lehet váltani az appok között. Nagyon sokat lehet nyerni ezzel a pár aprósággal, sokkal gördülékenyebb lesz tőle. Nekem is sima első generációs rt-m van, de annyira elégedett vagyok a sebességével, hogy nem is akarom lecserélni 2-re, nincs hiányérzetem.
-
pzstm
titán
válasz
Fighting
üzenetére
Storera megoldas lehet ha USA-ra állítod

amúgy Gratulálok a masinahoz, hasznald egészséggel, tuti sok örömet fog okozni

érdekes látni, hogy főleg kezdetekben mennyire ekeztek a Surfacet, általában azok akik max youtube videon lattak. Alairom, hogy Win 8.1 sokat dobott rajta, de azért általában pozitiv csalódásokat olvasni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Ingatlanos topic!
- Xbox Series X|S
- Eredeti játékok OFF topik
- Crimson Desert
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Egyre kevesebb döntést hagy az AI az ember kezében
- Xbox tulajok OFF topicja
- Eljött a CPU-k kora az AI-piacon
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- További aktív témák...
- BIZTOSÍTÁSSAL iPad Pro 13 M4 Ezüst
- Apple iPad 10th 64GB, WI-FI, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy Tab S8 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPad Pro 12.9 2nd gen 2017 wifi + cellular 256GB eladó! 0 ciklus! Karcmentes!
- Apple iPad A16 11" 128Gb W-fi, 24 hónap Garancia, Ezüst Színben, Újszerű, MediaMarkt számla
- Dell Latitude 3301,13.3",FHD,i5-8365U,8GB RAM,256GB SSD,WIN11
- ÚJ/BONTOTT Microsoft Surface Laptop 7 ULTRA 7 32GB 1TB
- ÚJ Magic Keyboard billentyűzetek/ USB-C - Lighning/ 27% Áfás/ Ingyenes szállítás!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude E6420 - i5-2GEN I 8GB I 250GB I DVDRW I HDMI I 14" HD I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest