- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Yettel topik
- A Royal Philharmonic Orchestra játssza a Samsung új csengőhangját
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- iPhone topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Íme az új Android Auto!
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
Új hozzászólás Aktív témák
-
ricsip
addikt
válasz
Gusztáv
üzenetére
Pont ezt a lényeg: kifizetek 1800 $-t, es ennyiért nem fer bele az a rohadt gps receiver. Amugy tenyleg elcsesztem az 1799-1900$ tartományt, mert valójában 2699$ a legdrágább pro 4, es meg mindig nuku gps.
A pc-re utalásodat nem értem. Az ms pc-nek hivja a surface-t (x86 ugyebár), de ez akkor is tablet, csak erős a marketing BS. Asztali pc-be valo gps modult ne keverjük már a minden tablet/mobil soc-ba berakott gps áramkörrel. Most az a baj h. a kinai android túl olcsó, ezért fér bele gps IC? Azokba is amelyekben nincssim modul/gsm-lte rádió? Tényleg nem értem hol itt a msft húzásának a legitimálása. Az aple indította el ezt a lehúzás bizniszt amit átvett samsung/ms/ mindenki, jobsnak ezért külön bugyor jár odalent.
Új hozzászólás Aktív témák
- Akció! Csak tesztelt! WD Blue SN5000 4TB Nvme SSD! 0 Perc - 0 Írás!
- magyar billentyűzet - 165 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Dell Latitude 7320 2-in1 i5-1145G7 16GB 256GB 1 év garancia
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest