Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Macrodroid
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Telekom mobilszolgáltatások
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Betáblázta magát az Oppo
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Majd a Book 2 után. Abban az első egy SSD csere lesz.
Viccesen kicsi tárral lehet kapni a piacon.
Mondjuk a stúdió laptop brutál. Nem csak az ára persze.
Ja, amúgy iPadot akartam írni. De nem vagyok ott régen a Mac areában.
Érdekes amúgy a visszatérésem a tollas gépekhez.
Performa idejében volt ugye a Newton is. [link]
Nekem is volt MessagePad 2100. Imádtam!
Sosem voltam Windows mókoló, mert Mac-ek voltak nekem. De a Win 7Pro után már ez van, és elégedett vagyok. -
Mirage
tag
-
pzstm
titán
persze, de ez nem is meglepő

Hivatalos bejelentés:
Meet Surface Go, starting at $399 MSRP, it’s the smallest and most affordable Surface yet -
parkasz
senior tag
szia!
először is köszi a segítséget.
próbáltam más type coverrel is. sőt power coverrel is. több hónapig összerakás után ment rendesen. szervíz rakta össze
hát, ha tudnám szétszedném, de ehhez én kevés vagyok. gondolom akkor kellene egy tartalék kijelző is, mert az mindig rizikós egyben jön e le.
esetleg tudsz valakit aki vállalná? -
szipipeti
tag
Elméletileg Win8.1-hez van (Talán a Win 10 OS-ben alapban benne van)...
Tollam nincs hozzá...
Délelőtt kerestem firmware frissítéséket, de mindenből a legfrissebb van fent...
Többszöri újraindítás ect...
Valószínű, hogy így marad...
Köszönöm!Ja, találtam egy ilyet, de ez sem segített>
http://www.softwareok.com/?seite=faq-Windows-10&faq=168 -
szipipeti
tag
Gyári ragasztás volt, a ragasztó fekete, masszív... jó sokáig vakargattam, mire a házat lepucoltam. Nem tartom valószínűnek, hogy nem az eredeti kijelzője volt...
Csatlakozó 1 db van... illetve a panelon van 2 ága a szalag-kábelnak, de a másik vége csak egy db soklábas csatlakozó. (Ha az nincs egy picit sem a helyén, akkor tök süket... 2 tüske vezeti a helyére...)
A sorozatszám szerint (1645) ez a kijelző nem is jó más tablethez csak a surface-hez...
A kijelző felőli végén a szalagnak mindkettő masszívan van rögzítve, gyári, nem nyúltam hozzá....
Hát... aludnom kell rá még egy pár napot....
Köszi -
szipipeti
tag
A csatlakozó látszólag nem sérült, (gondolom, ha az lenne, akkor a kijelző maga is csíkos, pixeles vagy "kockás" lenne) első rácsatlakozástól. Jelenleg tökéletesen működik desk top-ként, dokkolóban, billentyűzettel, egérrel.. A félelmem az, hogy esetleg valami (nem szoftveres) problémát (az eredeti kijelző sérülésekor) is generált valahol valamelyik ic-ben...
Az új mindenben egyezik a régivel, (gyártási szám kivételével)... csatlakozó is OK!
Az eredeti panelt én műtöttem le, volt egy bő órás műtét!
Szóval teljes a tanácstalanság...
Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vicces képek
- Milyen okostelefont vegyek?
- Linux kezdőknek
- Macrodroid
- iPhone topik
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Nyáron jön az AOC új, legfeljebb 720 Hz-re képes monitora
- További aktív témák...
- VADIÚJ Microsoft Surface Pro 12 12" Snapdragon X Plus 16GB 256GB Tüzes Ezüst gar:2028.02.09.
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 8 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- Apple iPad A16 128GB, Wi-Fi, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy Tab S8 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPad Pro M4 11" 256GB wifi+ cellular 2028.10.30. Apple jótállás
- Kezdő Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 4770K / GTX 1060 6GB /16GB RAM /250SSD + 500GB SSHD
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4619, 100% Akksi
- 264 - Lenovo ThinkBook 16 (G7 ARP) - AMD Ryzen 5 7535HS, no GPU
- AKCIÓ! LENOVO ThinkPad P15 Gen 1 munkaállomás - i7 10750H 16GB DDR4 256GB SSD Quadro T1000 W11
- LG UltraGear 27GR95QL-B OLED Monitor! LOL Editions - 2560 x 1440 / 240 Hz / 0.03ms / G-SYNC
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest