- A Sony technológiáinak krémje lett az Xperia 1 VII
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- iPhone topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
Új hozzászólás Aktív témák
-
Majd a Book 2 után. Abban az első egy SSD csere lesz.
Viccesen kicsi tárral lehet kapni a piacon.
Mondjuk a stúdió laptop brutál. Nem csak az ára persze.
Ja, amúgy iPadot akartam írni. De nem vagyok ott régen a Mac areában.
Érdekes amúgy a visszatérésem a tollas gépekhez.
Performa idejében volt ugye a Newton is. [link]
Nekem is volt MessagePad 2100. Imádtam!
Sosem voltam Windows mókoló, mert Mac-ek voltak nekem. De a Win 7Pro után már ez van, és elégedett vagyok. -
Mirage
tag
-
pzstm
titán
persze, de ez nem is meglepő
Hivatalos bejelentés:
Meet Surface Go, starting at $399 MSRP, it’s the smallest and most affordable Surface yet -
parkasz
senior tag
szia!
először is köszi a segítséget.
próbáltam más type coverrel is. sőt power coverrel is. több hónapig összerakás után ment rendesen. szervíz rakta össze
hát, ha tudnám szétszedném, de ehhez én kevés vagyok. gondolom akkor kellene egy tartalék kijelző is, mert az mindig rizikós egyben jön e le.
esetleg tudsz valakit aki vállalná? -
szipipeti
tag
Elméletileg Win8.1-hez van (Talán a Win 10 OS-ben alapban benne van)...
Tollam nincs hozzá...
Délelőtt kerestem firmware frissítéséket, de mindenből a legfrissebb van fent...
Többszöri újraindítás ect...
Valószínű, hogy így marad...
Köszönöm!Ja, találtam egy ilyet, de ez sem segített>
http://www.softwareok.com/?seite=faq-Windows-10&faq=168 -
szipipeti
tag
Gyári ragasztás volt, a ragasztó fekete, masszív... jó sokáig vakargattam, mire a házat lepucoltam. Nem tartom valószínűnek, hogy nem az eredeti kijelzője volt...
Csatlakozó 1 db van... illetve a panelon van 2 ága a szalag-kábelnak, de a másik vége csak egy db soklábas csatlakozó. (Ha az nincs egy picit sem a helyén, akkor tök süket... 2 tüske vezeti a helyére...)
A sorozatszám szerint (1645) ez a kijelző nem is jó más tablethez csak a surface-hez...
A kijelző felőli végén a szalagnak mindkettő masszívan van rögzítve, gyári, nem nyúltam hozzá....
Hát... aludnom kell rá még egy pár napot....
Köszi -
szipipeti
tag
A csatlakozó látszólag nem sérült, (gondolom, ha az lenne, akkor a kijelző maga is csíkos, pixeles vagy "kockás" lenne) első rácsatlakozástól. Jelenleg tökéletesen működik desk top-ként, dokkolóban, billentyűzettel, egérrel.. A félelmem az, hogy esetleg valami (nem szoftveres) problémát (az eredeti kijelző sérülésekor) is generált valahol valamelyik ic-ben...
Az új mindenben egyezik a régivel, (gyártási szám kivételével)... csatlakozó is OK!
Az eredeti panelt én műtöttem le, volt egy bő órás műtét!
Szóval teljes a tanácstalanság...
Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- CASIO órák kedvelők topicja!
- Laptop csatorna inditasa 2023 vegen YouTube-on?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Politika
- Autós topik
- Nintendo Switch 2
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- A Sony technológiáinak krémje lett az Xperia 1 VII
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Eladó Apple 10.9-inch iPad Air5 Cellular 64GB - Space Grey model - 2023.09-es vásárlás
- ÚJJ !! 850.000 Ft helyett - M4 iPad Pro 13" 512 GB WIFI + Cellular - 90 Apple Garancia
- BONTATLAN Új Ipad 9th 10th 11 gen. Air 6 7 , Ipad Pro Mini 7 IPADEK Azonnal DEÁK Térnél Átvehető.
- iPad Pro 11" M4 wifi Silver hibátlan 2025.06.18. Apple J. AC. köthető rá.
- Apple Magic Keyboard iPad Pro 12,9" 2021 (6th Gen), fekete - HU / Apple Pencil 2
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2680v4 (28c/ 56t, 2.4/3.3GHz), 128GB RAM, 10G, áfás szla
- AKCIÓ! Dell Alienware AW2721D 27 QHD 240Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest