- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- 8300 mAh, maradhat?
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Légies iPhone halvány színei
- iOS alkalmazások
Új hozzászólás Aktív témák
-
ricsip
addikt
válasz
Radványi #2871 üzenetére
Amúgy pont ma van cikk indexen surface book 2-ről:
https://index.hu/techtud/2019/01/08/microsoft_surface_book_2/Amit nem értek: ma 2019 január 9.-én ugyanúgy nem árul a Microsoft Mo. kft surface-t, a szürkeimportos alzás, emagos, médiamarktos angol billentyűzetes cuccot meg eddig is tudtam volna venni, ha hajlandó lennék a MS-nak pénzt adni. Szóval mi változott a héten?
-
ricsip
addikt
válasz
Radványi #2844 üzenetére
Arra figyeljen oda, hogy ne látszódjon újnak (gyk. ne ordítson róla h. ott vette meg, pl. bedobozolva van, ott virít mellette a számla, bekapcsolva jó nagy betűkkel írja h. welcome az 1. használathoz stb.) mert akkor simán ráb@sszák a vámot meg áfát, oszt ott ette meg a fene az árelőnyt.
Csak mert GONDOLOM csempésztetni szeretnéd az asszonnyal... -
pzstm
titán
válasz
Radványi #2066 üzenetére
Ez például nagyon jó csomag, és jelentősen le van értékelve, csak sajnos kishazánk lokál valutája nem ér sokat....
%Sale
Surface Pro 3 Tablet i5 256 GB Win 10 + O365 Personal + Type Cover 3 schwarz -
ArsenalF
aktív tag
válasz
Radványi #2024 üzenetére
Tudtommal pontos nincs, de épp ma olvastam egy október 4-ét mint lehetséges megjelenési dátumot. Én mindenképp várnék, mert ha nem is lesz olyan ütős hogy megérje, a 3-asnak az árát lejebb fogja nyomni.
Tom Warren szerint mindenképp érdemes megvárni a 4-est.
[link] (A cikk valódiságát illetően nem tudok nyilatkozni, de Tom tweetjei érdekesek benne.) -
Gusztáv
addikt
válasz
Radványi #1943 üzenetére
Igen, a cyberport.de szállít Magyarországra, ha van raktáron, 3-4 nap alatt itt van. Nettó 16€ a költsége. Az erős dollár miatt most kb nem éri meg USA-ból venni, még ha van ismerős, aki haza is hozza. És a cyberportnál gyakorlatilag folyamatosan van valami akció a Surface-ekre. A várakozásnak annyi veszélye van, ha elfogy a készlet, az újak szerintem már nem lesznek ilyen jó áron. Nem hinném, hogy bevállalják az árfolyamból származó veszteséget.
-
-
Воланд
titán
válasz
Radványi #1938 üzenetére
ha, ha itthonrol szeretned venni, akkor becs fele kell fordulni.
itthon nem kerult forgalomba.
-
pzstm
titán
válasz
Radványi #1934 üzenetére
Nem tudjuk mi lesz a Pro4-ben es milyen aron. Amit tudunk, hogy egy a Pro3 bivalyeros, jo akkuideje van, gyönyörű kijelzője, még joideig supportalt lesz, folyamatosan kap firmware frissítéseket és a Windows 10 is termeszetesen erkezik rá.
Közel egy éve hasznalom, egyetlen "rossz" tulajdonsága van: Ha meetingen előveszem mindenki megnézi és kérdezősködik
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Androidos fejegységek
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- SONY LCD és LED TV-k
- Kompakt vízhűtés
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T15 G1 - i5-10GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- Honor 200 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Honor 400 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest