- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Feljutott a G96 a Moto széria csúcsára
- Motorola Edge 40 - jó bőr
Új hozzászólás Aktív témák
-
pzstm
titán
válasz
Beetlejuice #1899 üzenetére
hmmm...no ez érdekes...Win 8.1 gondolom ami rajta van, bár nekem Core i5-ös, és i7-nél mintha anno más is panaszkodott volna ilyenre.
Amúgy Chrome nélkül próbáld meg, nekem Chrome akksit szívja le nagyon például
-
pzstm
titán
válasz
Beetlejuice #1897 üzenetére
SP3?
Nekem nagyon ritkán kapcsolt be venti, de akkor tényleg volt valami ami ment nála...azu is lehet, hogy valami lemezkarbantartó futott esetleg ütemezetten...Win10 alatt többször bekapcsolt előző buildben, jelenleginél már lényeges javulás van, de végleges firmware és driverek nélkül ezen nem is akadok fenn.
Semmi buherálással nem próbálkoztam amúgy
-
bon
őstag
válasz
Beetlejuice #1882 üzenetére
Nekem gari lejárta után kb 1 héttel bejelentett surface 2-öt cseréltek ingyen, példás support!
-
Crytek
nagyúr
válasz
Akkor érthető miért van platina áron a gép a supportot kell megfizetni nem mást...
-
ArsenalF
aktív tag
válasz
Hát ez nagyon durva. Biztos én vagyok maradi, meg rossz termékeket vettem eddig de ilyen dolgokkal sehol nem találkoztam még.
-
ricsip
addikt
válasz
Beetlejuice #1057 üzenetére
Nekem kb. az első naptól így működik. Mostanában volt 8.1-en egy refresh, de komplett reinstall-t még nem voltam hajlandó csinálni rajta.
-
azopi74
addikt
válasz
Beetlejuice #945 üzenetére
Hát ezt nem tudom. Nekem amerikai régiót beállítva - sem írta ki pár órával ezelőtt sehol (csak a neowinről szereztem infot arról, hogy megjelent) , most viszont már magyar régiót beállítva is ott van a "hot" sávban baloldalt. Gondolom, kellett neki egy kis idő - néhány óra- , mire olyan népszerűvé válik, hogy eléri a kritikus letöltési tömeget.
Amúgy passzolom a dologt, de minden új release-t nem hiszem, hogy ki tudsz listázni értelmes módon, és nem is hiszem, hogy akarnád látni, mert hát már ez a platform is elkapta az android betegséget, ahogy exponenciálisan növekszik az appok száma, vele együtt a szemét is gyűlik... Néhány hónapja még szinte végig lehetett böngészni az összes appot, (bár a zöme akkor is szemét volt), hát most ezt már több-százezer app mellett nem lehet megtenni...
-
NGA
addikt
válasz
Beetlejuice #943 üzenetére
Srt-t biztos visz, kipróbáltam.
Még1x. Nem használok nast. Azaz az rt-n az mkv lejátszás tökéletes, ha saját, vagy külső lemezről megy. Hálózatban nem.
Nemsokára jön a vlc, ki kell próbálni.
-
NGA
addikt
válasz
Beetlejuice #940 üzenetére
Nast nem használok, felirat tökéletes.
-
NGA
addikt
válasz
Beetlejuice #938 üzenetére
"pl. megbízhatóan működő mkv player"
nekem a mobile.HD megbizhatóan működik RT-n. Viszi a 20 megabit feletti 1080p mkv-t külső merevlemezről atombiztosan.
-
opeter87
senior tag
válasz
Beetlejuice #932 üzenetére
Köszönöm
, megnéztem ez is jónak tűnik, mivel heti max 1-2 alkalom, így ha tudja kicsit nehezebben is mint a most használt (Lenovo T400+total commander kombó), akkor nekem az már megéri, mert nem kéne a laptopot cipelnem. (ha napi szinten csak ezt csinálnám, nyilván nem gondolkodnék RT-s tabletben)
-
bon
őstag
válasz
Beetlejuice #900 üzenetére
Fagyásokkal még nem találkoztam, pedig nyúzom elég rendesen a beépített böngészőt. Film lejátszást még nem próbáltam de kifogom.
-
NGA
addikt
válasz
Beetlejuice #900 üzenetére
"En vettem meg FLx kollega Surface 2 + touch type 2 kombojat, ugyhogy beleptem a tulajok soraba. Par gyors eszrevetel."
Ugye megmondtam, hogy eladja? :-)
NAS: Én simán tudom a mobila.HD-vel lejátszani a hálózatban a laptopomon levő filmet. Semmi akadás.
IE nálam még nem fagyott, megy rendesen.
A skype szokott hülyülni, de azt már megszoktam.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- laskr99: Újrakezdem a processzor és videókártya szilícium magok fotózását
- Elemlámpa, zseblámpa
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Gitáros topic
- Diablo IV
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- sziku69: Szólánc.
- Hamarosan rézhiánytól szenvedhet az egész chipgyártás
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- MAGYAR Larousse Enciklopédia 1-2-3 egyben 2999 ft
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF-MT / i5 8-9-10 gen, Hp EliteDesk 800 G4 / Win11- Számla, garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32 RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPad Air 4 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest