- MWC 2026: Meglepően jó áron jön a kicsi, de erős, illetve a nagy és fotós Xiaomi
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Yettel topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- iOS alkalmazások
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
MikeRenton
tag
Viszont az egyetlen aminél a rajzolás során 21 ms késleltetés és dőlésszög érzékelés is van. Mindeközben elfut rajta egy InDesign. Ja igen és még gyártják és árulják
Ez is szempont. Én örülnék a legjobban, ha ajánlanál valamit ami megfelel ezeknek a kritériumoknak és a színtér lefedettség miatt sem kell szégyenkezni, mint az Acer 2 in 1 gépeknél. -
MikeRenton
tag
válasz
MikeRenton
üzenetére
Mondjuk még azóta is függőben lévő a vásárlás státusza és a pénzt sem vonta le.
-
MikeRenton
tag
Rendeltem egy Surface Pro 6 bundle-t és egy tollat a UK Microsoft Store-ból. Delivery address esetében elfogadta a magyarországi lakhelyem, azonban a Billing Addressnél nem. Ott egy kamu angol címet adtam meg a neten generáltatva. Ebből lehet gond a későbbiekben? Ti vásároltatok már a Storeban? Egyszerűen dühítő, hogy itthon a viszonteladóknál drágábban adják a régebbi szériákat... Szóval sok egyéb lehetőséget nem láttam.
-
MikeRenton
tag
Üdv!
Ha vásárolnék egy Surface-t és beüt valamiféle meghibásodás, akkor mi történik velem? Garanciális időn belül és garanciális időn kívül is érdekel a dolog. Van itthon egyáltalán Microsoft szervíz? Ha, nincs hová küldök ki a gépet? Mennyi idő a népszerűbb hibák esetében? Stb stb.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A52s 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Dell Latitude 3420 - i5 1135G7 ,16GB RAM, SSD, jó akku, EU bill., számla, 6 hó gar
- Akciós áron eladó HP Dragonfly G3 /I7-1265U/32 GB/512B SSD/13,5"/FHD+/400nit/Touch
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 14 128GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Ez is szempont. Én örülnék a legjobban, ha ajánlanál valamit ami megfelel ezeknek a kritériumoknak és a színtér lefedettség miatt sem kell szégyenkezni, mint az Acer 2 in 1 gépeknél.
Elképesztő.