- Krikszkraksz? Nem, X Max!
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Fotók, videók mobillal
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
konyi79
addikt
Ezzel én sem szoktam másképp lenni, de számomra nem opció LTE modem nélkül.
Mindent OneDrive-on tartok, több gépről oda dolgozok. Külön modemmel meg nem vagyok hajlandó kínlódni, ennyiért pláne.
Mióta megjelent az első Surface, várom a töketlen MS tegyen már végre bele SIM slotot. Végre bekerült. Azóta várom, forgalmazzák itthon, de látod, nem.
Nem szürkeimportosat szeretnék venni, rendes EU beszerzést, hivatalos német forrásból. Normális gyártóknál létezik EU gari, azért kérdeztem rá, de ha nincs az sem gond. Meghibásodás esetén -bízok benne nem 100% valószínűséggel fordul elő- még mindig ki tudom juttatni a származási országba. Ott jellemzően a garis szolgáltatások is jobbak szoktak végülis lenni, lehet még bevállalnák EU-n belül a szállítást is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Napelem
- Óra topik
- Krikszkraksz? Nem, X Max!
- Crimson Desert
- Xbox Series X|S
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- BRUTÁL ÁR / SZÉP ÁLLAPOT- Apple iPad 8.Gen WIFI 32GB
- Apple iPad 9 64GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Garanciás Apple iPad Air (2025)gen7 11" M3 Wi-Fi + Cellular (E-SIM)128GB + UAG tok,13 CIKLUS,100% ak
- Apple iPad 11, Silver, új , makulátlan,128Gb, Wifi, 100% akku, tokkal + Pencil
- Lenovo Yoga Tab 11 4/128 YT-J706X LTE STORM GRAY
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
- LG 65C5 - 55" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen8 CPU
- iPhone 17 Mist Blue 256 GB - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4619, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest