- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- MWC 2026: Műholdakkal tömné ki a Telekom a lefedettségi réseket
- Telekom mobilszolgáltatások
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Dobja a kapszulát és 8000 mAh fölé lő a Honor kompaktja
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
Új hozzászólás Aktív témák
-
yle_greg
aktív tag
válasz
üzenetére
Jogos. Kis meretu es olcso (normalis aru) 10-es nagy fenyeros obi valoban nincs. A legkozelebbi ehhez az Oly 12 f2.0 van.
De FF-re azert nem valtanek, mert akkor elveszitenem azt a mobilitast, hogy razeszem a gepre a Pana 12-32 -t, es majdhogynem zsebre teszem. (Pana GX9 -em van)
Vagy felteszem ( ... nem teszem fel, mert eladtam, basszus ...) a 100-300 -at, es maris lehet erdoben osonni es madarat vagy oziket fenykepezni.
Fullframe alapokon minden nagyobb lenne.
Ezt az obit belterre hasznalom a legtobbet, ott nem zavar a meret. Kirandulasra meg nem vittem magammal, hatizsakba vegul is berakhatom, es be is fogom a fene egye meg, de a sima turara a mindenes 14-140 szerintem kompaktabb megoldas.Anno gondolkoztam Pana 100-400 -on is, de egyreszt nagyon keveset hasznalnam, (ezert adtam el a 100-300 -at is, mert annak a hianyat erzem a legkevesbe) masreszt majd egy kilo, es en nem vagyok egy Mate Bence, hogy megerje a kulonbseg a 100-300 -al szemben.
A 10-25 -ot viszont sokat hasznalom belterben, amiota megvan konkretan nem vettem le a vazrol, szoval nekem most prime -kent mukodik, a szo eredeti, primary ertelmeben. :-)
Jut eszembe, hulyeseget irtam, mert igenis vittem mar magammal, mult hetvegen a gyerekekkel papirsarkanyt eregettunk, ott fotoztam es videoztam vele. A 10 mm baromi jo amikor egyszere kene bent lennie a kepben a gyereknek es a sarkanynak is, es hogy kozben rakozelithetek a gyerek atszellemult arcara is, majd vissza arra, hogy mit csinal, az baromi jo.
Teny, hogy elfaradt a karom, de ez FF eseten is igy lett volna szerintem. :-)
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Metal topik
- Linux kezdőknek
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Forradalomi előrelépésként jellemzi az NVIDIA a DLSS 5-öt
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- Zenit FS-12 Fotosnajper Teljes készlet Tair-35 300mm Helios 44M-4 Teljes szűrőkészlet
- Godox X3N kioldó (NIKON)
- Sigma 60-600mm f/4.5-6.3 DG OS HSM Sports objektív ( Canon ) - Újszerű -
- Újszerű Fujifilm XT-5 + XF 16-80mm f/4 R OIS WR garanciális
- Canon M50 Mark II fényképezőgép 5 objektívvel, konvertekekkel, kiegészítőkkel
- Gamer PC-Számítógép! Felsőkategória! R7 9800X3D / RX 9070XT / 32GB DDR5 / 2TB SSD / Noctua !
- iPhone 17 Pro Max 256GB 100% (1év Garancia)
- Apple iPhone 14 Plus 128GB sárga használt, karcmentes 97% akku 6 hónap garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B660M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Kolink Observatory HF 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest