Hirdetés
- Vivo X200 FE – fenséges méret
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- iPhone topik
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- MIUI / HyperOS topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Tízezres aksit tuszkolt a Honor a Power 2-be
- Google Pixel topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
haruspex
aktív tag
Mindenképpen lenne piaca szerintem a rendszernek, kérdés, hogy, hogy adják el, meg kinek. Pláne hogy nem látszik,hogy más rendszeren a croppos milchez annyira törnék magukat a gyártók, pár kit jellegű objektíven kívül eddig. (Kivétel Fuji), Bármekkorát lendít egy-két célra a Sigma amit hozzá tesz.Az alsó közepet vitte sokáig az ára, és a formaterv, de Canonnak/Sonynak jobb neve van. Aztán a trendek meg a fejlődő szenzor hiánya eléggé visszavette a dolgokat. Persze mivel egy gyártó van kb. nem sokat lehet ebben tenni a piacon. De akkor se adjanak már ki gépet 8 éves szenzorral,pláne, ha már van újabb 3 éve...Trendeken értem pl. a sok okos YT-s megmondót, meg hogy hirtelen pl. mindenki 85-mmel szeretne vállas portrét (Mondjuk sztem pont az egyik legkevésbé izgalmas műfaj talán.). PL. amikor még megvetem anno az e300-at akkor még legnagyobb előnynek a nagyobb mélységélesség volt emlegetve a fórumokon, most ez meg hátránynak. (Nyilván önmagában egyik sem igaz).
Az ár nem lenne olyan nagy gond a felső kategóriában, de el kell magyarázni, hogy miért kellene azt éppen megvennie valakinek. Ezért is annyira elhibázott lépés az 1.2 sor, nem sok érvet tudnék mellette, míg pl a 45. f 1.8 -ra, de akár egy Pana 25.14-re igen igen. (Izlandon a Laugavegur trailen találkoztam egy csókával aki az FF nagylátó mellé egy Oly vázat, és egy kistelét hozott, mondván, hogy még mindig könnyebb, mint a Nikonjára így. )
Más: igenis kell a több MP, a jövő a 4-8k tévéké, montitoroké pláne ha croppolsz, hogy 10 év múlva felskálázás nélkül tud mutogatni a képeid. Illetve, én azt olvastam valahol, hogy a BSI a magasabb pixelszámmal hoz inkább előnyöket.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vivo X200 FE – fenséges méret
- CES 2026: újraértelmezte a billentyűzet fogalmát a HP
- CES 2026: a mechanikus billentyűzet és a Stream Deck házassága amerikai módra
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Interactive Brokers társalgó
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen széket vegyek?
- Projektor topic
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Super 6GB Zalman T3 Plus 400W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Utángyártott 90W töltő 7,4x5.0mm
- BESZÁMÍTÁS! MSI GF63 Thin 10SC Gamer - i5 10500H 16GB DDR4 1TB SSD GTX 1650 4GB Max-Q W11
- HP EliteBook 850 G7 (15.6") i5-10310U - Garancia, Akció!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest