Hirdetés
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Pebble - az átgondolt okosóra
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Nem lesz olcsó a Realme GT 8 Pro Európában
- 8000 nit, maradhat? A szaúdiaknál kezd a Honor 600 Pro
- Mától Huawei okosórákkal is lehet érintésmentesen fizetni
Új hozzászólás Aktív témák
-
jaanoo89
aktív tag
válasz
üzenetére
Teljesen egyetértek, csak ezek az emberek eltévedtek, ami a fórumot illeti. Van erre külön milyen gépet vegyek fórum is, ahol pont azt lehetne végig tárgyalni, hogy milyen célra milyen cucc miért jó vagy nem jó. Sajnos ez a fórum is sokszor ezt a célt szolgálja, most nem fogok rákeresni, de könnyen lehet, hogy az elmúlt 1000 hozzászólásban többször volt megemlítve a Sony szó, mint mondjuk más márka, ami jó eséllyel olyan témákból ered, hogy:
1, portrézok egy csepp és porálló, fagyálló vázzal a nyári napon, jajj vajon milyen a DOF ezen a kis szenzoron.
2, Tejútat fotózok kitobjektívvel, miért ilyen zajos a kép
3, egyéb, nem követem minden nap a fórumot, ezekre konkrétan emlékszem a közelmúltbólPersze azt is megértem, hogy baromi nehéz kezdőként a feladatokhoz leginkább illő felszerelést vásárolni, sokszor ki kell fizetni a tanulópénzt és mivel ez egy olcsó rendszer (bár egyesek szerint ez egy drága rendszer is egyszerre
), jó eséllyel mi itt sok "teknót" fogunk olvasni a továbbiakban is. Erre javasoltam, hogy össze szedhetnénk az "örök" igazságokat és ha előjönnek a tipikus témák, lehetne linkelni.
Új hozzászólás Aktív témák
- GARANCIÁS Nikon Z6 II + MB-N11 gyári portré markolat
- Canon BG-R10 markolat (EOS R5, EOS R6, EOS R6 Mark II) - Újszerű -
- Canon RF 800mm f/11 Is STM + álcázó+állványtalp+napellenző
- Új - Canon EOS R6 Mark II milc fényképezőgép - 0 expó
- Tamron SP 70-200mm f/2.8 Di VC USD G2 NIKON full szett, szép állapot + extrák
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4538
- Eladó Dell Latitude 5340 i5-1345U 16 GB DDR5 Törésgarancia
- ÚJ/BONTATLAN Microsoft Surface Laptop 6 Ultra 7 165H 16GB 1TB
- GAMER PC! Intel i9-12900KF / RTX 5070 / 32GB DDR4 /1TB Gen4 / B760 /1350w Platinum! BeszámítOK!
- CÉGEK FIGYELEM!! iPhone 11 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - 27% ÁFA-S SZÁMLA Kártyafüggetlen, 100% Akks
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
), jó eséllyel mi itt sok "teknót" fogunk olvasni a továbbiakban is. Erre javasoltam, hogy össze szedhetnénk az "örök" igazságokat és ha előjönnek a tipikus témák, lehetne linkelni.