Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Poco F7 – bajnokesélyes
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- CES 2026: A Dreame első akciókamerája apró, szétszedhető, 8K-t is rögzít
Új hozzászólás Aktív témák
-
pandoukht
csendes tag
Sziasztok!
Egy Canon PowerShot S200-as kompaktról álltam át Panasonic GX80-ra, amit sok mindenre használnék majd, de főleg tárgyfotózásra. Még nagyon messze vagyok attól, hogy kiismerjem, de az már látszik, hogy kicsit csalódást okoz a 12-32-es kitobi fényereje, ami f3.5-5.6-os rekeszt jelent. A kompakt f2.0-5.9-et tudott, és a 2 meg 3,5 között érezni a különbséget. Várható volt, persze, akkor is javasolták a cserélhető obis topikban a nagy fényerős fix/manuál lencsét a tárgyfotózáshoz, szóval ez van... a kérdés, milyet?
Adja magát a H-H025 fix 25mm, f1.7-tel, ami nem is _annyira_ drága, de mit érdemes még megnéznem? Valami használt manuál csodát adapterrel (és akkor nincs autofókusz)? 50e fölé nem nagyon mennék. Az új Olympus lencsék közül ami hasonló kaliber, inkább 80e+-ért láttam.
Köszi
Új hozzászólás Aktív témák
- Linux haladóknak
- Robotporszívók
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- arabus: 256GB-os DDR5 memóriamodul 5700 USD.
- Arc Raiders
- A Windows 11 nem akarja ránk erőltetni az AI applikációkat – vagy mégis?
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Peugeot, Citroën topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Home server / házi szerver építése
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes Intel i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Samsung Galaxy A13 64GB /Független/Hibátlan/Új állapot/Számlával!/
- BESZÁMÍTÁS! ASUS A620M R7 7700X 32GB DDR5 1TB SSD RX 7900 XTX 24GB ZALMAN I3 NEO EVGA 850W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3940, 100% Akksi
- Windows 10 / 11 Pro Retail aktiváló kulcs Azonnal szállítással, számlával, garanciával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest