Hirdetés
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Fotók, videók mobillal
- Apple Watch
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
topikk
senior tag
válasz
un2112
üzenetére
Miért ne vehetne PRO felszerelést egy amatőr vagy akár egy kezdő? Ha valaki vágyik rá és ki tudja fizetni, akkor megveszi. Akkor is ha kevesebb is elég lenne. Ilyen egyszerű. Én is úgy indultam, hogy kell valami ami egy kicsit jobb a telefonnál. Aztán megtetszett a fotózás, örömet okoz. Így egy pillanatig nem bánom, hogy kiadtam 1300 EUR-t az E-M1 ii-ért. Persze, sok pénz, de a hobbitól nem sajnálom / sajnálják általában. Van aki millióért vesz otthonra eszpresszógépet. Ha meg úgy nézem, hogy a G9 kb annyi mint egy új iphone, akkor drága vagy sem? Elvileg a világ leggyorsabb kamerája jelenleg, ezért megteheti hogy sokat kelljen fizetni érte. "Nyugaton" - ide értem a keleti Japánt is
- egy-két havi megtakarításból megveszik, nyilvánvaló, hogy az a célpiac.Meg sok embernek (beleértve engem is) jó érzés egy minőségi felszerelést kézbe venni, nyomogatni, van egyfajta technológiai öröm része is egy ilyne vásárlásnak a fotózáson túl. Mint amikor beülsz vagy csak ránézel egy autóra ami tetszik, anélkül hogy vezetnéd. Szerencsére nem vagyunk teljesen racionálisak, és ez így jó, mert ez a boldogság egyik összetevője.
"ényleg szükségünk van a legjobbakra, pl. egy 200-300mm-es nagy dögre, amivel Máté Bence kifotózza az oroszlán szájából a kaját, de mi akár verebet is ritkán látunk úgy amúgy, s ha látjuk, se fotózzuk le?" Ha nem akarod lefotózni, akkor nincs. De ha elkezdesz verebet fotózni nagyon gyorsan eljön az a pillanat, amikor rájössz, hogy jó obi nélkül ez nem fog menni, nem fog úgy menni, hogy elégedett legyél vele.
A második résszel (jó fotó / felszerelés) teljesen egyetértek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Horgász topik
- BestBuy topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- OTP Bank topic
- Energiaital topic
- Mesterséges intelligencia topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Razer Blade 17" i7-12800H / 32GB / 1TB / RTX 3080 Ti 16GB / 4K 120Hz
- Apple iPhone 14 Pro 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3645
- ÚJ AKKU! Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6mag! 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
- egy-két havi megtakarításból megveszik, nyilvánvaló, hogy az a célpiac.