- A Pixel 9 AirDropot, a Pixel 11 Face ID-t kap
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Motorola Moto G77 - kis motor, nagy karosszéria
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ear001
addikt
válasz
madgie
üzenetére
Volt nekem egy mentor félém, aki egyszer éjjel 11-kor felhívott, hogy azonnal javítsam ki a fórumbejegyzésem, miszerint egy hifi állvány súlya nem négy kiló,hanem kettőésfél! Mondtam, nem mindegy? Azt válaszolta, hogy nem, mert kint van az interneten a hülyeség, és ott is marad! Ez nagyon megragadt bennem.
Én egy durván leegyszerüsítő és így nem igaz állítást próbáltam cáfolni, ennyi és nem több. Az hogy az optikai stabi is nagyon jól jön mozgó dolgok fotózásában, igaz, hiszen én is azt írtam. Hogy nem mindenre jó a stabi, dettó igaz, hiszen a gépemben alapból kikapcsolódik, ha sorozatot lövök, a menüben külön kell engedélyezni - azért a japók sem teljesen hülyék, tudják mi mire való.

Szülinapot is meglőttem nélküle, nem is erre írtam, hanem a lehetetlen küldetés hangulatra, ami itt terjengett. Gondoltam, hogy mivel új bekezdés, ezért egyértelmű, hogy más a téma. Persze, vannak technikai nehézségek, akadályok, senki sem mondta, hogy sötétben gyorsan mozgó tárgyak kis DOF-al való meglövésére optimális a rendszer, de azért ne essünk már át a ló túloldalára.

Új hozzászólás Aktív témák
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Gyúrósok ide!
- "Krémes" kopogással és pajkos külsővel hódítana a Yunzii klaviatúrája
- PlayStation 5
- Xiaomi Pad 5 - hatásos érkezés
- A Pixel 9 AirDropot, a Pixel 11 Face ID-t kap
- Házimozi belépő szinten
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- mefistofeles: Érdekes történések a hardveraprón...2.
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- További aktív témák...
- HP ZBOOK Firefly 16 G10 /i7-1355U/16GB/1 TB SSD/FHD+/IPS/NVIDIA 4 GB Magyar bill
- CÉGEK FIGYELEM!! iPhone 11 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - 27% ÁFA-S SZÁMLA Kártyafüggetlen, 100% Akksi
- Értékcsökkentett gamer alaplapok /ASUS/MSI/AM5/Számlával/
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Space Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4420, 100% Akksi
- áthajtós érintős 360 szinteÚJ Dell 16 Plus 2-in-1 Ultra 7 258V INTEL Arc 140V 32GB 1TB SSD 16QHD+
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest