Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Ear001

    addikt

    válasz madgie #79473 üzenetére

    Volt nekem egy mentor félém, aki egyszer éjjel 11-kor felhívott, hogy azonnal javítsam ki a fórumbejegyzésem, miszerint egy hifi állvány súlya nem négy kiló,hanem kettőésfél! Mondtam, nem mindegy? Azt válaszolta, hogy nem, mert kint van az interneten a hülyeség, és ott is marad! Ez nagyon megragadt bennem.

    Én egy durván leegyszerüsítő és így nem igaz állítást próbáltam cáfolni, ennyi és nem több. Az hogy az optikai stabi is nagyon jól jön mozgó dolgok fotózásában, igaz, hiszen én is azt írtam. Hogy nem mindenre jó a stabi, dettó igaz, hiszen a gépemben alapból kikapcsolódik, ha sorozatot lövök, a menüben külön kell engedélyezni - azért a japók sem teljesen hülyék, tudják mi mire való. :))

    Szülinapot is meglőttem nélküle, nem is erre írtam, hanem a lehetetlen küldetés hangulatra, ami itt terjengett. Gondoltam, hogy mivel új bekezdés, ezért egyértelmű, hogy más a téma. Persze, vannak technikai nehézségek, akadályok, senki sem mondta, hogy sötétben gyorsan mozgó tárgyak kis DOF-al való meglövésére optimális a rendszer, de azért ne essünk már át a ló túloldalára. :C

Új hozzászólás Aktív témák