Hirdetés
- Redmi Note 14 Pro+ 5G - a tizenhármas átka
- Turbo fokozatra kapcsolt a OnePlus
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- CES 2026: A Lenovónál már akasztják a jövőt
- Áprilisban már szaggathatja a kínai aszfaltot a Xiaomi SU7 új verziója
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Telekom mobilszolgáltatások
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
Új hozzászólás Aktív témák
-
b.vr
őstag
Igen, én is azt gondolom hogy ez így most drága (egyrészt nem lépett akkorát az E-M1-hez képest mint akkor az az E-M5höz képest, másrészt most sokkal erősebb a többi gyártó kínálata mint 3 évvel ezelőtt relatíve volt, harmadrészt az árnál az abszolut értéket tekintve is kissé elszálltak)
Viszont megint visszatérve a 12-100-ra, hogy ebben a rendszerben lesz egy ilyen objektív az brutálisan megnöveli az értékét (persze gondolom azért a többi 5 tengelyes stabis oly-val is jó lesz, de pl. lehet hogy csak ezzel a mark-II-vel lehet relatíve kedvező áron megvenni) Azzal komolyan meg lehet azt csinálni hogy ez az egy gép és egy objektív és kész. Nem tölti ki a kézipoggyászt a fotós cucc
(jó, legyen még mellé a kis Oly 9-18, ami egyébként szinte nem is foglal helyet. Vagy majd azért nézzük meg azt a jövendő 7.5-ös fixet. Bár ha valaki megszponzorál, utána én biztos szorítok helyet egy 7-14/2.8nak is
Szóval ez az objektív ehhez a minőséghez ezzel az átfogással és így stabilizálva - nagyon erős érv a rendszer mellett.(A sony RX10 meg ugye hogy nincs benne mechanikus zoom, bárhányszor gondolkoztam rajta mindig elvetettem. A markIII-nál meg már a szuperzoom-irány sem tetszik. Most ugyanezt az átfogást (mk1 és mk2) megkaphatom Olyban (oké hogy f4 viszont nagyobb szenzoron) és én amúgy is idegenkedek a bridge-től az egybehegesztett gépváz-objektív páros miatt. Meg bár én szeretem az RX100-am képét is, de azért az Olyt sokkal jobban

Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Indul a ChatGPT Health
- NVIDIA® driverek topikja
- Elemlámpa, zseblámpa
- CES 2026: a Gigabyte legfrissebb csúcs-VGA-ja mindenképp kitűnik a tömegből
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Napelem
- Videós, mozgóképes topik
- World of Tanks - OFF topic
- További aktív témák...
- TP Link HS100 Távolról vezérelhető Wi-Fi-s dugalj (Smart Plug)
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Vásárlunk iPhone 12/12 Mini/12 Pro/12 Pro Max
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3693
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest