Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • b.vr

    őstag

    válasz Parci #79150 üzenetére

    Igen, én is azt gondolom hogy ez így most drága (egyrészt nem lépett akkorát az E-M1-hez képest mint akkor az az E-M5höz képest, másrészt most sokkal erősebb a többi gyártó kínálata mint 3 évvel ezelőtt relatíve volt, harmadrészt az árnál az abszolut értéket tekintve is kissé elszálltak)
    Viszont megint visszatérve a 12-100-ra, hogy ebben a rendszerben lesz egy ilyen objektív az brutálisan megnöveli az értékét (persze gondolom azért a többi 5 tengelyes stabis oly-val is jó lesz, de pl. lehet hogy csak ezzel a mark-II-vel lehet relatíve kedvező áron megvenni) Azzal komolyan meg lehet azt csinálni hogy ez az egy gép és egy objektív és kész. Nem tölti ki a kézipoggyászt a fotós cucc
    (jó, legyen még mellé a kis Oly 9-18, ami egyébként szinte nem is foglal helyet. Vagy majd azért nézzük meg azt a jövendő 7.5-ös fixet. Bár ha valaki megszponzorál, utána én biztos szorítok helyet egy 7-14/2.8nak is :)
    Szóval ez az objektív ehhez a minőséghez ezzel az átfogással és így stabilizálva - nagyon erős érv a rendszer mellett.

    (A sony RX10 meg ugye hogy nincs benne mechanikus zoom, bárhányszor gondolkoztam rajta mindig elvetettem. A markIII-nál meg már a szuperzoom-irány sem tetszik. Most ugyanezt az átfogást (mk1 és mk2) megkaphatom Olyban (oké hogy f4 viszont nagyobb szenzoron) és én amúgy is idegenkedek a bridge-től az egybehegesztett gépváz-objektív páros miatt. Meg bár én szeretem az RX100-am képét is, de azért az Olyt sokkal jobban :)

    [ Szerkesztve ]

    "Oscar bácsi meg nem gyütt"

Új hozzászólás Aktív témák