Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Garmin topik
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
- Google Pixel topik
- OnePlus 15 - van plusz energia
- iPhone topik
- MIUI / HyperOS topik
- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
Új hozzászólás Aktív témák
-
Grga_Pitic
aktív tag
válasz
Lassú Víz
üzenetére
+Gondwana
Köszönöm szépen a válaszokat. Akkor megszívtam.

Az eredeti elképzelés az volt, hogy a rádiósan vezérelt főfény (TT600, a YN560 Godox megfelelője) majd elvillantja a háttérfénynek használt FL-36-ot. De nem tette. Amikor megcseréltem a kettő alatt a rádiós kioldót, akkor meg gyönyörű sziluettet kaptam, mert a boxba rejtett TT600 nem tudta érzékelni a kis villanásra állított FL-36-ot.
Hosszú távra ki kell majd valamit találnom, mert a TT600-hoz is van YN-560TX szerű vezérlő, és azzal le akarom váltani a jelenlegi "buta" rádiós vezérlőt. Viszont az FL-36 maradna, mert pont passzol a fotós táskába, és TTL képes vaku kell nekem a vázon való villantásra. Akkor két megoldás marad, ha jól látom: i) beszerzek egy infra kioldót, ami másik vaku fényére elvillantja az FL-36-ot, vagy ii) lecserélem egy FL-36R-re.(Homlokra csapós smiley) a Phottix Asteremnek van optikai módja, csak sose használtam. Akkor ez lesz a megoldás.
Új hozzászólás Aktív témák
- Napelem
- DUNE médialejátszók topicja
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Projektor topic
- BestBuy topik
- Rendszergazda topic
- TCL LCD és LED TV-k
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- CES 2026: árad a Panther Lake az Inteltől
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5420 - i5 1145G7 ,16-32GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Apple iPhone 14 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI Katana15 HX B14WEK notebook - i7 14650HX 16GB DDR5 1TB SSD nVidia RTX 5050 8GB WIN11
- 3db - Dell Alienware 18 Area-51 AA18250 18" - Intel Core Ultra 9 275HX, 64GB, 2TB SSD, RTX 5090
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával! Upd. 01.07
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest