Hirdetés
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- A Honor is megcsinálja saját kamerakészletét
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
hibavissza
veterán
válasz
hibavissza
üzenetére
Nos azóta tesztelgettem és olvasgatok a témában. Ezidáig 50p-ben videóztam és ott nem szentírás a 180 fokos szabály. Ez a 24-25p elég szokatlan a szememnek. Nem tömörítési hiba az elmosódás, hanem 4K 24p-ben minden mozgás elmosódott lesz. De ettől lesz filmszerű. Ezt meg kell tanulni használni. Nézegettem teszteket és az én szememnek 4k-ban kell a 120 fps, hogy judder mentes legyen. Mondjuk ott már 180 foknál 1/240-re kell fixálni.
Jöhet az ISO 6400 beltérben? Akkor meg minek a 4K, a zaj miatt úgy sem lesz részlet.Valaki kérdezte, hogy lehet e usb-n keresztül tölteni filmezés közben. Nem. Tölteni csak kikapcsolt állapotban lehet. Be kell szerezni egy adaptert az aksi helyére. Van külön kinyitható lyuk a kábelnek, szóval be lehet zárni az akkufedelet. Az, hogy kihagyták az USB-ről táplálást használat közben azért is szívás, mert a 4K videó gyakorlatilag percek alatt leszívja az aksit, főleg úgy, ha megy közben a wi-fi távvezérlés. Szóval itt már kötelező a pótkasifűzér.
Az is érdekes, hogy a 4K mennyi idő alatt vánszorog a gépre. Még meg sem mertem nyitni videószerkesztőben. Félek befigyel egy 1080-as is. Nem tudom neki álljak a tyúbra feltolni a 120/70-es netemmel?
Szóval ez a 4K elég necces még amatőröknek. Az autófókusz felejtős, mert 4K-n okádékul néz ki a legkisebb huntolás....
Amúgy szeretem a gépet minden bénaságával együtt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Bluetooth hangszórók
- Alaposan helyretette az AI ellenzőit az NVIDIA vezetője
- A Honor is megcsinálja saját kamerakészletét
- Automata kávégépek
- Lexus, Toyota topik
- AliExpress tapasztalatok
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- Samsung 50" 4K smart Wifi-s okos tv UE50NU7022
- AKCIÓ! Apple Studio Display 27 5K Nanotexturált üveg monitor garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga G6 (6th Gen) - i7-1185G7, 32GB, 1TB SSD, 4K multitouch + TOLL (ELKELT)
- Bomba ár! Dynabook Portege X30-F - i5-8265U I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation VR2 virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Jöhet az ISO 6400 beltérben? Akkor meg minek a 4K, a zaj miatt úgy sem lesz részlet.