Hirdetés
- CES 2026: A Lenovónál már akasztják a jövőt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- CES 2026: A sportautó piacot is összeporszívózná a Dreame
- iOS alkalmazások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- 6500 mAh-s aksival debütált a Poco M8 Pro 5G, ez az ára itthon
- CES 2026: Aláírjuk a Motorola Signature mutatós külsejét
Új hozzászólás Aktív témák
-
stargazer
senior tag
hello,
előre leszögezem hogy nagyon nem értek a témához, csak a magam ostoba módján próbálok eligazodni. van egy pana g6-om és lassan elérkezettnek látom az időt valami új objektív vásárlásához. jelenleg a 14-42 kitobim van, és van egy problémám, amit nem tudok hogy az obi, a gép, vagy miattam van.
rá vagyok fókuszálva a témára, és amikor elsütöm a gépet (automatikus módban), egy tized mp-cel későbbi pillanat van a képen, mint amit utoljára láttam a kijelzőn. ez rendkívül bosszant. haverom javaslatára megpróbáltam a záridőt levinni 2500-ra, de akkor meg a leghétköznapibb fényviszonyok között egyből feltolja az iso-t az egekbe, és pirosan villog a fényerő hogy nem lesz jó (vagyis hogy kevés lesz).
tehetek én személyesen valamit az ügy érdekében (beállításokkal), vagy a gép ilyen, és ezt el kell fogadni, vagy hibás a gép, vagy ezen tényleg csak egy gyors obi segít?
köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ 5G 512GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3503
- Apple iPhone 15 Pro / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 88%
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest