Hirdetés
- Netfone
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Elkalapálta a snapdragonos Galaxy S26 az exynososat
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Redmi Note 15 Pro 5G – a szokásosat?
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
vendingo
üzenetére
Ezek a képek ISO 3200-6400 vagy óraművel készültek, óramű (követő) nélkül 15 max 20 másodperc és kakukk a pontszerűségnek, óraművel meg kakukk a tájnak (ha az is belekerül), mivel a csillagkövetéskor meg a táj "fordul el"
Jó erős nagylátóval mondjuk nem vész a hosszabb expóidő, de kevésbé nagylátó üveggel már tojásdad lesz minden pontszerű csillag ilyen záridőknél, én az 50 milivel (fullframe-en) már nem voltam kibékülve, mikor egy fát komponáltam a csillagos égbe.. sokkal kisebb expóidőt tűr meg, mint az FX 14 mili.Fókusz lock - gondolom, csillagokra
: MF és LiveView-ban ráállni egy fényes csillagra, majd a legpontszerűbbre befókuszálni kézzel és úgy hagyni
Vagy eleve végtelent állítasz és kész.
Új hozzászólás Aktív témák
- Truecam M5 GPS WiFi autós menetrögzítő kamera + CPL Polarizációs szűrő + 64Gb Endurance kártya
- Sigma 85mm f/1.4 DG HSM Art objektív ( Nikon ) - Újszerű -
- SONY A7 III Kit 3 objektívvel, vakuval, táskával
- Sigma 14-24mm f/2.8 DG HSM Art ( Canon ) - Újszerű -
- Cisco TTC8-02 - Konferencia kamera 12x optikua zoommal - több db
- Bomba ár! Dynabook Portege X30-L-K - i7-1260P I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- AKCIÓ! Gigabyte G1.Sniper Z97 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÚRIS10!!! RAMÁRON! LEGION 5 i7-13650HX 16GB RAM 512GB SSD RTX 5070 8GB
- Apple iPad Pro 12,9 (3. generáció) 64GB Wi-Fi + Cellular használt, karcmentes
- WYBOT C2 Vision AI vezérelt medenceporszívó
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Jó erős nagylátóval mondjuk nem vész a hosszabb expóidő, de kevésbé nagylátó üveggel már tojásdad lesz minden pontszerű csillag ilyen záridőknél, én az 50 milivel (fullframe-en) már nem voltam kibékülve, mikor egy fát komponáltam a csillagos égbe.. sokkal kisebb expóidőt tűr meg, mint az FX 14 mili.