Hirdetés
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Telekom mobilszolgáltatások
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- PC emulátorral debütált a Red Magic 10S Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
Freddy76
addikt
válasz
pandur99 #67122 üzenetére
Ezt szerintem terjeszd szélesebb körben, mert éppen most döntöttél meg egy olyan mítoszt, amire kb. száz éve épül a média...
Amúgy tényleg nem értem ezt a féktelen rinyát. Semmi sincs ingyen, nyílván az üzemeltetőnek egy zsák pénzbe kerül az oldal, a bérek, a tárhely, az alvállalkozók, stb. Az is nyilvánvaló, hogy bevétele csak reklámból lehet. Nem értem, mire fel várja el bárki, hogy csak azért, mert ír a fórumba, ő ingyen kapja a szolgáltatást. Az én szememben ez nagyjából azzal egyenértékű, mintha valaki étteremben nem akarja kifizetni az ebédet, mondván, örüljenek ők, hogy ott evett.
Amit Parci ír, világos: pénzbe kerül az oldal, pénz kell nekik, reklámoznak. Sőt, nyilván az is benne van, hogy a tulajdonosok esetleg több pénzt akarnak keresni, amiért nem tudok haradgudni rájuk. Hogy te megvásárolhatod a reklámmentességet egy csomagban aprópénzért, extra, nekem tetszik. Az pedig, hogy ha valaki reklámot sem akar, fizetni sem akar, akkor fórumozni se akarjon, teljesen rendben van. Kissé pátoszosan erről szól a kapitalizmus. Lehet megsértődni persze, de aki ezt teszi, az szerintem vagy túl sokat képzel magáról, vagy nem ért alapvető dolgokat.
Új hozzászólás Aktív témák
- Vicces képek
- Még mindig nem döntött az ASML High-NA gépeiről a TSMC
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Projektor topic
- Computex 2025: az Akko klaviatúráira nem mondható, hogy unalmasak
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- Milyen notebookot vegyek?
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700 / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 250SSD+500HDD
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- ÚJ- Lenovo ThinkVision T24i-10 - 24" monitor - Számla, garancia
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest