Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • sebgutkopf

    őstag

    válasz Parci #6394 üzenetére

    Jellemző a milc közösségre, hogy már bármely gyártó kicsit ígéretesebb vázában a "megváltót" véljük felfedezni. Aztán mindig van valami bibi, ami miatt elhal az érdeklődés és mégse lesz belőle tömegtermék.
    Vagy egy egy alb@szott jellemző, ami a próbák során derül ki, vagy a gépet "paper lauch" státuszba soroló ár. Mert ugye hiába van, ha annyiért már senki se veszi meg.

    Persze külföldi fórumokon össze tud verődni egy 20-30 fős lelkes tábor a sok száz milliós nyugati és tengeren túli lakos közül, akik tényleg meg is vesznek 1-1 ilyen gépet és az a nálunk fellelhető 0-1 géphez képest soknak tűnik. De azért a létszám ott is jelzi az arányokat, hogy ott sincs kolbászból a kerítés. Ott se az előző megváltóknak hitt nex7 a gxr, fuji x akármik a best sellerek, hanem érdekes módon ott is beérik az 5n-el és az epl-ekkel a p-k helyett és szintén nincs minden bokorban leica.

    Ebben az árazásban az a rémítő, hogy van egy termék, ami iránt nagy az érdeklődés, de egyrészt valószínűleg lehetnek idegesítő "Fuji-s" tulajdonságai és még az árképzése se helyezi a racionális régióba.
    Lesz annyi vevő, hogy esélyt adjon a cégvezetésnek, hogy ezt a koncepciót egy olcsóbb termékbe beletegye?

Új hozzászólás Aktív témák