- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Magisk
- Motorola Moto G77 - kis motor, nagy karosszéria
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- iPhone topik
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Jujujuj megvolt a stúdiózás az E-M10-zel + 45 1.8-cal. Hát Urak, ünnepélyesen be kell jelentenem, hogy: fókusz 300-ból 298x telibe, a 45-ös f/5.6-on úgy karcol mint az állat, a karom még nem fáj és a majdnem talajszintről lőtt fotókat egy háromlábú kisszékre leülve, lehajolva, kihajtva a kijelzőt kényelmesen megkomponáltam és kiviteleztem.
Fullos akksival mentem, pontosan 300 képet lőttünk, minden 10-ik után megmutogatva őket a modellnek. A gép még maxot jelez. Ez most bug vagy feature ?
Azt hittem, sokkal kevesebb bír, de meg se kottyant neki egy 2 órás session + visszanézegetések. Még a kocsiban is nyomkodta (visszanézte őket)..Atom pozitív csalódás. Ismételten imádom ezt a rendszert
Karc a végtelenségig és a kültéri is 2.8-on még gyönyörű bokeh-s, a karc már indul itt is.. ááá kész vagyok.
Ezt még pár fotós megjátssza és komolyan, eldobja a tükröst, ha van egy csöpp esze. Hogy ez mire lesz képes 40 Megával majd az E-M5 mk2-vel, atyaég.
Imádom.
Új hozzászólás Aktív témák
- Alienware 17r4 olvass
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
- Keresünk Galaxy S24/24+/S24 Ultra/S24 FE
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! Intel Core i5 14600K 32GB 6000MHz RAM 1TB Gen4 SSD RTX 5060 8GB FSP 750W
- 194 - Lenovo Legion 5 (15IRX10) - Intel Core i9-14900HX, RTX 5070 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Azt hittem, sokkal kevesebb bír, de meg se kottyant neki egy 2 órás session + visszanézegetések. Még a kocsiban is nyomkodta (visszanézte őket)..
Karc a végtelenségig és a kültéri is 2.8-on még gyönyörű bokeh-s, a karc már indul itt is.. ááá kész vagyok.
Imádom.