Hirdetés
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Google Pixel topik
- Yettel topik
- One mobilszolgáltatások
- Érintésnélküli fizetési megoldások - PayPass via NFC
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- OneSport OT07 - szevasztok, hollandok!
- Honor Watch GS Pro - strapacska
Új hozzászólás Aktív témák
-
jjeahh
nagyúr
válasz
neevous #58717 üzenetére
"Sokkal melósabbak a Pana kepei, de igazából tökmindegy, ha különbözô helyzetekre csinalsz preseteket, de erre utólag kellett rájönnöm.
Abból kell kihozni a legjobbat, ami van és amúgy sokkal olcsóbb megtanulni lightroomozni, mint folyamatosan veszegetni az egyre jobb vázakat."végre valaki hozzám hasonlóan gondolkozik a topikból, már kezdtem azt hinni én vagyok szuperkülönc vagy valami, és tényleg csak elhitetem magammal, hogy nincs gond a pana színekkel sem, csak valamivel melósabb
én az ilyen hsz-kre általában megkapom, hogy "de ha fuji-t vagy om-d-t vettél volna..."
nekem inkább ilyen ficsőrök hiányoznak, amiket az oly-n megszoktam mint a stabi, a szuperfinoman járó tárcsa, a sokkal jobban használható gyorsmenü, a tankszerű felépítés stb... de cserébe kapok forgatható kijelzőt, evf-et, gyorsabb sorozatot.
Új hozzászólás Aktív témák
- Canon EOS M50 MII MILC fényképezőgép + Canon EF-M 18-150 mm f/3,5-6,3 IS STM objektív eladó
- Fotó állvány eladó
- ZEISS Batis 40mm F2.0 Sony E
- Canon EOS 250D gépek, objektívekkel és kiegészítőkkel. (KEVÉS vagy 980 vagy 4200 expoval! )
- GOPRO Hero 11 BLACK - 5.3k akciókamera - Volta, Chesty, fejpánt, 3 akku (1.)
- Xiaomi Redmi 7 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I9 13900K / RTX 4080 / 32GB RAM / 1 TB SSD
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- LG 48GQ900-B - 48" OLED - 3840x2160 - 138Hz / 0.1ms - G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1
- LG 49WQ95X-W - 49" NANO IPS 10 Bit - 5120x1440 5K - 144Hz - USB Type-C - HDR 400 - G-Sync - FreeSync
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest