Hirdetés
Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
PROHARDVER! témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
jjeahh
nagyúr
válasz
MrChris
üzenetére
én most már ott tartok két hónap használat után, hogy a g3 raw-okból jobban tetszik, amit kihozok mint az e-p1-ből anno, pedig portrézok én is
egyszerűen totál másképpen kell feldolgozni a két gép raw-jait, és nem szabad olympus színeket elvárni, az oly színei rendesen beállított wb-vel ugyan szebbek, de kevésbé élethűek sztem, nameg a 16mp érzékelőben lévő tartalék a 12 megáshoz képest még leméretezett képeken is érződik, a végső, feldolgozott képek valahogy "élőbbek"
ahogy elnézem a sony féle mft lapka még jobb ebben...
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Manfrotto XPRO videó monopod + fluidtech talp + MVH500AH fluid fej (MVMXPRO500)
- Tamron SP 70-200mm f/2.8 Di VC USD G2 NIKON full szett, szép állapot + extrák
- Canon RF 24-105mm f/2.8 L IS USM Z objektív - Új -
- Sony Alpha a7R IV tükör nélküli digitális fényképezőgép váz (ILCE-7RM4A) Új modell
- Canon EF 28-300mm f/3.5-5.6L IS USM - Újszerű -
Üzleti előfizetők hirdetései
- Apple iPhone 11 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:100%
- Bontott 0perces MacBook Air 15" M4 10C/10G 16GB 512GB Gar.: 1 év
- Dobozos Új Dell Xps 15 9530 i7 13620h 16gb ram 1tb ssd intel uhd graphics+ Intel Arc A370M
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Keresünk Galaxy S23/S23+/S23 Ultra/S23 Fe
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
egyszerűen totál másképpen kell feldolgozni a két gép raw-jait, és nem szabad olympus színeket elvárni, az oly színei rendesen beállított wb-vel ugyan szebbek, de kevésbé élethűek sztem, nameg a 16mp érzékelőben lévő tartalék a 12 megáshoz képest még leméretezett képeken is érződik, a végső, feldolgozott képek valahogy "élőbbek"
ahogy elnézem a sony féle mft lapka még jobb ebben...