- Prohardver app (nem hivatalos)
- Netfone
- Telekom mobilszolgáltatások
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Huawei Watch GT 2 - épp ideje!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
paramparya #39888 üzenetére
Mintaboltból tulajdonképpen 170 a váz.
-
TayRol
nagyúr
válasz
paramparya #39888 üzenetére
Akkor én félreértettem. Azt gondoltam, hogy az em10 usabol olcsobb mint itthon (ahol 170e lesz a váz oly kártyával). Gondolom nem erre írtad, hogy a kit kevesebb mint feléből megvan, mert ha 89e a kit akkor hármat kérek.
-
TayRol
nagyúr
válasz
paramparya #39886 üzenetére
Szerintem az itthoni kedvezményes árral jobban jársz mintha az Usabol hozatod.
-
.mf
veterán
válasz
paramparya #39878 üzenetére
És még ha E-M1 + 12-40 szettet ajánlottam volna
Sajnos a komoly cuccoknak komolyan megkérik az árát. A szenzor a PM2-ben azonos az E-M5-ben lévővel, elég jóféle; viszont a stabi a régi fajta: valamit az is jelent, de nem túl sokat -- ellenben az E-M5-é csodás, a PL3-hoz képest dupla záridőkkel is megbírkózik. Ha gyenge fényben is fogsz fotózni (amire dzsungel mélyén van esély), szükséged lehet rá. Kezelésben is sokkal jobb az E-M5, a tárcsák és a programozható gombok miatt.Persze, neked kell tudnod, hogy mi fér bele és mi a keret, meg azt se tudom, hogy milyen jellegű fotókra, milyen helyzetekben használnád, illetve a fotózás mennyire játszik központi szerepet az útban. Ha eléggé, akkor megnézném, hogy az utazás teljes keretéhez képest mennyi lenne ez a többletköltség, és úgy mérlegelnék.
-
jjeahh
nagyúr
válasz
paramparya #39724 üzenetére
ja, jó ez, csak nem tom mekkora összeg után kell vámot fizetni, asszem pont 25 dodo a határ + nálam azt írja, az eladó nem elérhető
ja a 35-ös szintén jó, és kevésbé vinyettál...mondjuk "csak" F1.7-es, és gondolom nem annyira swirly a bokeh-je -
paramparya
őstag
válasz
paramparya #39724 üzenetére
Persze 25mm-est linkeltem, itt a helyes: [link]
-
FEDman
addikt
válasz
paramparya #39687 üzenetére
Ezzel csak az a gond, hogy TayRol kezében nem nagyon szokott semmi megmaradni egy teljes hétig, az ehhez túl nagy idő!
-
jjeahh
nagyúr
válasz
paramparya #39685 üzenetére
én még mindig a vf-2-őt venném vf-3 helyett, vagy vf-4-et...és ha dzsungelbe mennék otthon hagynám a biztonság kedvéért
-
TayRol
nagyúr
válasz
paramparya #39685 üzenetére
ez teljesen egyéni dolog, de nekem használhatatlanok voltak. a kép-visszanéző és a mellette található Fn gomb. pici, nincs nyomáspontja, nehéz hozzáférni.
-
jjeahh
nagyúr
válasz
paramparya #39674 üzenetére
fényerőt nem vesztesz, fókuszálni könnyű, viszont mozgó témára nem ideális..én pl. eddig minden képemet manuállal lőttem
szerk: jól gondolom, hogy a taccskijelző sokat segít a manuálozásban?
-
Lassú Víz
addikt
válasz
"200-ért kitben biztos eladható"
Nem biztos. kb. 2 év garanciával látok vázakat hirdetni ennél olcsóbban és nem kapkodnak értük. Neked meg az USA beszerzés miatt legfeljebb pár hónap world wide garanciád lehet.
-
Marseille199
senior tag
válasz
Semennyi fényerőt nem vesztesz. Ha makróznál közgyűrűvel, akkor igen, de sima átalakítóval nem. És bele lehet nagyítani nemcsak az lcd, de az EVF képébe is, egy (megkockáztatom, hogy bármilyen kategóriás, értsd D4 keresője is csak nagy, de nem manuálozni való) dslr-nél kényelmesebb a régi, manuális obik használata.
-
jjeahh
nagyúr
válasz
paramparya #39651 üzenetére
te tudod, sztem a kitobi miatt max "nagy" az e-m5, amúgy camerasize-n már fent van e-m10 is: [link]
előbbinek jobb a stabija (5 vs 3 tengely), időjárásálló, utóbbi valamivel kisebb, van wifi, van vaku, újabb képfeldolgozó proci -
Mercutio_
félisten
válasz
paramparya #39651 üzenetére
Ázsiában ha jól tudom nem csak az eső a gond, hanem a magas páratartalom is, azaz amikor nem esik, akkor is nedves lehet a váz, főleg az őserdőben.
ennek lenne érdemes utánakérdezni, hogy a konkrét helyen ahol hozamosabb időt leszel mennyire esélyes ez a szitu.
Bár, .mf Hong Kongban járt már, ha jól emlékszem és az eddigi váza se szigetelt, szóval ez talán rövidtávon nem akkora gond.
Ez esetben - és ha a jövőben is fennáll a kintről hozatás lehetősége - azt nézd meg melyik váznak mennyi itthon a használtpiaci ára, és így melyiket érdemesebb venni, ha úgy is el fogod adni, aztán majd később megveszed az M10-et. -
jjeahh
nagyúr
válasz
paramparya #39642 üzenetére
itt hasonlítgathatsz
a személyes véleményem az, hogy zsebre egyiket sem vágod, és már egy om-d méretű cucc is van annyira kicsi és könnyű, hogy mindig nálad legyen anélkül, hogy kényelmetlenné válna..ezt azért mondom, mert nekem pl. e-p1-em van (ami kb ugyanakkora, mint e-m5 asszem), sehova nem megyek gép nélkül, míg pl. 650d-vel erre nem vagyok képes, 60d d7000-ről már inkább nem is mondok semmitjó cuccok, de nem nekem valók, főként a súlyuk, méretük miatt
ha mégis zsebméretű cucc kéne inkább, akkor oly fronton az e-pm2 pici, pana fronton gm1 -
paramparya
őstag
válasz
paramparya #39642 üzenetére
Azért az E-M10-et is figyelembe véve még mindig gondban vagyok, hogy esetleg 410$-ért elvagyok a E-PM2-vel (dzsungelből tényleg csak két nap lesz most, és nem mindennapi élőhelyem
), kb annyiért itthon el is tudnám adni használtan a két obival, és beszerezni egy E-M10-et később. Azért nekem a wifi kényelmes lenne, kisebb méret is jó, pláne a kitobi obi mérete
-
jjeahh
nagyúr
válasz
paramparya #39616 üzenetére
válaszolok én, mivel most az e-m10-re terelődött minden figyelem
igazából rajtad áll, de ha kirándulni mész (ne adj' Isten dzsungelbe), akkor sztem az e-m5 számodra az ideális gép a három közül mert: mint írtad, a telezummon úgyis túladnál, vf-3-al szemezel, ami tudtommal kisebb mint az e-m5 keresője, ráadásul ilyen túrákra, sok utazáshoz nem ajánlanám az opcionális keresőt, gondolom könnyebben beleakad a dolgokba + nagy az esélye, hogy elveszik (legalábbis én tutira elhagynám valahol)...szal opc kereső sztem inkább sztreetre stb. való..az e-m5 időjárásálló...ja a kitobija, már ha kitben veszed 12mm-től kezdődik, ráadásul sztem egész vállalható makrót is tud, ami megint jól jöhet majd
-
Lassú Víz
addikt
válasz
E-M5. A külső EVF le-, felszerelése szívás. Ráadásul a VF-3 gagyibb mint a VF-2.
-
jjeahh
nagyúr
válasz
szerintem egy e-pm2 is jobban bírná a dzsungelt, akármit is értesz ezalatt, mint mondjuk egy belépő biliműanyag dslr
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Rampage SHIVA FSP 700W
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged