Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• .mf

veterán

válasz TayRol #38235 üzenetére

Jaja. Az EM1 és a két Sony (RX1 + A7) nálam mindent vitt.

Ugyanitt Fuji X100 eladó :DDD
    De tény, jó cucc. Ha az A7-be még szenzorstabi is került volna, nagyon nehezen beszéltem volna le magam róla. Pedig az én tudásomhoz egy jobb kompakt dukálna legfeljebb...

Jaja, kemény volt a mai felhozatal... és jó volt új (legalábbis ezeken az összejöveteleken még nem látott) emberekkel is találkozni :)

Arn: kinek mi :) Mondom, nálam a 12-32 egy olyan obi lenne, amivel nagyobb eséllyel elvinnék csak úgy sétálni akár egy E-M5-öt is, mint egy szuperzoommal. Ezzel a kombóval még berakom övtáskába (lesz kb. 60-65 mm a vastagsága), azzal már nem (110-120? Camerasize nem tudom, hogy bajonettől mér-e). Azért látványos. A turistazoom jó, hogyha várost nézni és fotózni megy az ember. A 12-32-vel párban meg arra jobb, ha nem fotózni megyek, hanem csak úgy kimegyek, egy övtáskába bedobom, hátha szembejön valami érdekes téma. Szóval Don't be a tourist :DDD

Mercutio: megjelenéskor, boltból (nézd csak meg a kitobikat... na az ám az igazi röhej) mi nem drága? Főleg ha van pár különlegessége is, például ennél a méret.

Új hozzászólás Aktív témák