- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Yettel topik
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- iPhone topik
- Megérkezett Európába az Oppo vékony órája
- MIUI / HyperOS topik
- Garmin topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
HollyBoni
veterán
válasz
MrChris
üzenetére
Passz, leírtam az egyik hsz-ben amit a készítő írt, hogy miért nem bírja a gép a hacket. A VBR a legrosszabb dolog.
Nem tudom ezt a 75 megabit/sec-et hogy értik, ismerem ezt a hacket, van a hack készítőjének 100-as hackje is, de akkor hoz 35-40Mbit/sec-et ha 100 fát veszel fel, aminek a leveleit fújja a szél. Ptool-ban 100 000 meg 75 000 Mbit/sec van beírva a bitrátánál, de attól még nem hozza azt.
Még alacsony bitrátán is jobb a GH1 nagyon sok gépnél, de én már lassan egy éve keresek normális hacket, még nem sikerült találni. Most van egy ami hoz mindig 50Mb/sec-et, de nem stabil.
Itt van pl egy hack aminek a nevében 100Mbps van(75-ös hack készítője), de örültem ha hozott valahol 40-et, a leírásban is az van írva hogy az átlag 40-50 körül van, de ez is nagyon túlzás, ha igaz lenne ezt használnám.

Új hozzászólás Aktív témák
- Vicces képek
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Hosszú premier előzetest kapott az Arknights: Endfield
- Hardcore café
- Milyen házat vegyek?
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- S.T.A.L.K.E.R.: Call of Pripyat
- Elképesztő sebességre képesek a Micron közelgő, PCI Express 6.0-os SSD-i
- World of Tanks - MMO
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Dell Precision 7550,15.6",FHD,i7-10850H,16GB DDR4,512GB SSD,Quadro T2000 4GB VGA,WIN11, 2 KAMERA
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- CÉGEK FIGYELEM!! iPhone 11 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - 27% ÁFA-S SZÁMLA Kártyafüggetlen, 100% Akksi
- HIBÁTLAN iPhone 12 64GB White-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4487
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest