Hirdetés
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Megjelent a Redmi Turbo 5 Max, az első telefon Dimensity 9500s-sel
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Telekom mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
- Nem lesz új Nothing zászlóshajó
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- iPhone topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Android szakmai topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Murderer69
őstag
Nah 1 nap aktív használat után egy kis rövid véleményezés a Samu NX100-ról...
Külső: szubjektív de nekem eszméletlenül tetszett már sajtófotókon is és élőben sem kellett benne csalódnom viszont ergonómiailag nem a legjobb főleg a pentax markolata után...
Elsőre kényelmesnek tűnik de hosszabb használat után nem a legjobb...
volt már rosszabb is a kezemben szóval ezzel együtt lehet élni...
Belső:Menü ugye angol ezt mondjuk nem nagyon értem mert a legócskább tucatkompakta is van magyar nyelv na mind1 ez legyen a legnagyobb hibája amúgy marha pofás igazi vizuális orgazmus
Kezelés: szerintem nagyon egyben van ebből a szempontból minden kéznél, jó nyomáspontú, kellemes tapintású gombokkal...
De a legbetegebb az Ájfánksönös obi na ezt bátran átveheti minden gyártó veszett kényelmes a használat és ha jól emléxem még lehet rá kiosztani is fánksönt.. szóval elég jók a benyomások maga a vázról...
Képminőség:erről igazából nagyban nem tudok nyilatkozni mert a 20-50 miatt elég korlátozottak a lehetőségek egyenlőre de az adottságaihoz képest nem is olyan rossz napfényben teljesen használható beltérben hát izé már kezd köhögni de kompromisszumokkal használható...
Maga az érzékelőről nem nagyon nyilatkoznék még mert 1 nap szerintem kevés de eddig úgy néz ki hogy nem lesz ez rossz
(de ISO 6000000 mániásoknak csalódás lesz mert 800 fölött már mákosodik a szett rendesen)
Maga az obi minősége az egy kalap....t sem ér kerreg kattog nyöszörög inkább egy fix 30-as de hát most ez így jött össze majd beruházok egyre...
Próbáltam a cuccot vakuval is egy Metz 36c-2-vel elég jól kijönnek egymással szóval szerintem felesleges samu rendszervakura beruházni...
A videózás az hát izé eléggé obi függő AF-el kuka órba szájba fókuszál a nagy semmibe és be is hallatszik nem kicsit de ha finom kézzel MF-el használjuk akkor elég használható videjó lesz a végeredmény...
ha valakit érdekel linkelhetek be képek bármilyen beállítással... vagy mitomén
na jócakát mindegykinek
Új hozzászólás Aktív témák
- LG LCD és LED TV-k
- Építő/felújító topik
- World of Tanks - MMO
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Ilyet se látunk minden nap, már füstölt a GeForce, de a játék még futott
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Megjelent a Redmi Turbo 5 Max, az első telefon Dimensity 9500s-sel
- Poco X6 Pro - ötös alá
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S22 / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- GEN5!!! 14/12GB/s 1TB Gen5x4 NVMe SSD, 1 év gar
- Sosemhasznált! HP OmniBook 5 i3-1315U 8GB 512GB 16" FHD+ Gar.: 1 év
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3195, 95% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion Go 512GB SSD játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest