- Itt a Google Pixel 10a EU-s energiacímkéje
- Sony WF-1000XM6 – ez évi etalon?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Apple Watch
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- A Huawei február 26-án globálisan is bemutatja a Mate 80 Prót
Új hozzászólás Aktív témák
-
szőröscica
addikt
Hello!
Egy kis segítséget szeretnék kérni. Leírom, hogy én elsősorban mire használom a fényképezőgépet: javarészt kirándulások és családi események megörökítésére, tehát 95%-ban embereket, illetve épületeket/tájat fotózok.
Ehhez milyen objektívet érdemes még beszerezni az alap 14-42 mellé? Eleinte a 45-200-ra gondoltam, de igazából nem tudom, hogy érdemes-e 100 ezret kiadni rá, kihasználnám-e egyáltalán ezt rendesen. Persze tudom, hogy hülye kérdés, hisz ti honnan tudhatnátok, hogy az én felhasználási szokásaimhoz szükség van-e egy 200-as telére, vagy sem, de gondolom a tapasztalataitokból ki tudtok indulni. Vagy inkább egy nagylátószögűre kezdjek gyűjteni? A kompaktom ekv. 25mm-t tud, és igazából ez tökéletesen elég volt eddig, nem kerültem olyan szituációba, ahová nagyobb látószög kellett volna. Nem tudom, hogy ennél mivel lesz rosszabb a 14-42 ekv. 28mm-e nagylátó állásban. Igazából a fotóstáskában bent lesz a kis kompakt is mindig velem.
Segítsetek légyszi, hogy mire kezdjem el félretenni a pénzt.
Még mindig a 45-200 a szimpatikus nekem, végülis zoomolási lehetőségből sosem elég. 
Új hozzászólás Aktív témák
- Feltörték a regisztrációmat vagy elvesztettem a belépési emailcímet, 2FA-t
- Kerékpárosok, bringások ide!
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Autós topik
- PlayStation 5
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Alkoholista nevelde
- Nem akármilyen új GeForce jöhet idén
- Kutya topik
- Érdemes elővenni a Diablo II-t: érdekes újdonságot kap a játék
- További aktív témák...
- DELL Latitude 5285 (Tablet)FHD, 2 az 1 ben, 12.3",i7-7600U,16GB DDR4, 256GB SSD, WIN11
- WYBOT C2 Vision AI vezérelt medenceporszívó
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- 188 - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i5-13450HX, RTX 5060
- LG 39GX90SA - 39" Ívelt Smart OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / FreeSync
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Még mindig a 45-200 a szimpatikus nekem, végülis zoomolási lehetőségből sosem elég.