Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • FEDman

    addikt

    válasz Parci #16750 üzenetére

    A GH2 meg 18.3Mp-es volt, tehát elég esélyes hogy a GH3-ból kimarad a multi-aspect.

    Mondjuk páran azt is felvetették, hogy ez az eddigi egyetlen kép valószínű nem is fotó a GH3-ról, csak egy számítógépes grafika és ezek alapján lehet csak véletlenül került bele a hagyományos lapka. De holnap ez úgyis kiderül.

    Viszont ami a méretét illeti, azt szerintem teljesen jól eltalálta a Pana. Tudom, mindenki ki van akadva azon, hogy mekkora, de mióta csak a m43 létezik azóta itt minden vagy túl nagy, vagy túl pici. :DDD
    Közvetlenül a pici OM-D-hez hasonlítva persze megértem, hogy nagy batárnak tűnik, de ha ettől egy kicsit elvonatkoztatunk akkor mi marad? Ez egy nagyságrendileg D3200-nak megfelelő méretű és súlyú váz, csak azzal ellentétben ezen brutál jó markolat van, nagy kereső és minőségi időjárásálló építés. Szerintem innen nézve mindjárt nem is olyan rossz a teljesítmény/méret aránya. :)
    Lassan jönnek a nagyobb objektívek is, azok alá szerintem kell egy ilyen váz.

    Persze akik csak kis pici fixeket használ annak ez a váz teljesen felesleges. Én is inkább a G5, E-M5 felé hajlok, de mondjuk én nem is kacsingatok a 35-100/2,8 és hasonlók irányában. :N

    Sőt inkább azt mondanám, hogy a GH3 mérete pont a helyén van és ez utóbbi vonalat kéne inkább elvinni a minél kisebb sarokba helyezett EVF-es vázak irányába.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák