Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- 5G-s szettet kapott a Samsung legkedvezőbb ajánlata
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Úton a Vivo V40 Android 16-os frissítése
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Megtalálták az akkumulátortechnológiai Szent Grált? - CES
- Apple iPhone 13 - hízott, de jól áll neki!
- iPhone topik
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
Új hozzászólás Aktív témák
-
neevous
tag
Tegnap kipróbáltam Csizmi E-PM1-ét.
Anno kezdtem egy "céges" GF1-gyel, amit követett egy GF2 és kis szünet után vettem magamnak egy E-PL1-et, amivel alapvetően elégedett vagyok, viszont kicsit zavar a lassú af, illetve a kijelző kis felbontása, illetve gombok nyomáspontja, minősége és bármiféle tárcsa hiánya.
Nézegettem mostanában alternatívákat. Próbáltam a PL2-t, de az AF-ben nincs óriási különbség a PL1-eshez képest és kövezzetek meg, de nekem jobban tetszik a PL1.

Visszakanyarodva a PM1-hez, meglepően jó benyomást tett. Az összeszerelés minősége nagyon rendben van, a szerencsekerékkel sokkal könyebben lehet navigálni, mint a Pl1 gombjaival, a menü sokkal inkább tetszik. A kijelzőn is egész jók a színek és a felbontása is rendben van, kár, hogy 16:9-es (nem érdekelne az egész, ha a VF2 akkora lenne, mint a VF3). A fogástól fáztam egy kicsit, de szerintem a pancake-ekkel nincs baj ilyen szempontból, a 45-ös is elég élhető. Az AF is elég gyors volt a 45-össel.
A gombok hiányával nem nagyon volt gondom, maximum a videógombra rátenném az AE-L-t.Nem mellesleg szerintem tök jól néz ki:

Azt hiszem alszom rá párat.
Új hozzászólás Aktív témák
- CES 2026: a hatékonyabb szellőztetésre gyúr a Phanteks többkamrás háza
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Robotporszívók
- Reklámblokkolók topikja
- World of Warships
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Gyúrósok ide!
- Mesterséges intelligencia topik
- PlayStation 5
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- Felsőkategóriás Gamer PC-Számítógép! Beszámítás! X870 /R9 9950X / RX 9070XT / 32GB DDR5 / 2TB SSD
- HP 13 Elitebook 830 G7 FHD IPS 600nit i5-10210U 4.2Ghz 16GB RAM 256GB SSD Intel UHD W11 Pro Garancia
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4022
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest