- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- iPhone topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Milyen okostelefont vegyek?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Google Pixel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lehet, hogy a plázák tele vannak, de nekem olyan érzésem van, hogy a tömeg nagy része melegedni és unalomból bámészkodni jár oda, nem vásárolni.
-
válasz
milkabrams
üzenetére
Hidd el megértem. Poénnak szántam,amit szerintem rajtad kívül mindenki tudja.
-
válasz
milkabrams
üzenetére
Teljesen jogos,itt sinylődök Szentendrén éhen szomjan,a Pestiek meg élnek mint hal a vízben
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
milkabrams
őstag
Akik szerint van pénz lóvéra, szívesen kocsikázok egy kicsit az Ormánságban 2 héttel fizu után, amúgy nem csak Budapest meg Győr létezik.
-
-
Én is ATOM CSÓRÓÓÓÓÓ vagyok,kértem Graphics -tól meg cs.zs-től egy kis lét de........nem adnak na
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
MLA
aktív tag
Ma reggel települt.
-
cs.zs.
veterán
Van plázás/kocsikázós réteg is, igen. De az nem minden. Szét kell nézni a falvakban is, ahol 130.000 Ft-os nyugdíjból élnek emberek, és minimálbérért van foglalkoztatva a település lakosságának fele, na meg persze egy nagy rakás cinege, akik nem dolgoznak sehol, és 30 évesen a 10.gyereket szüli az anyuka.
Ez nem látszik a pláza folyosóján.
Én mindkettőt látom. -
rtrace
tag
Csak talán nem mindegy, hogy mondjuk 9, vagy inkább 16 éves átlagéletkorú autókkal vannak-e tele azok a parkolók... Boltokba meg kénytelen menni mindenki, aki nem akar éhenhalni és szakadt ruhákban járkálni, ebből sem az következik egyből, hogy olyan baromi jól állnánk vásárlóerő tekintetében. Nem hogy az említett 50-60-80 milliós nyugati "felvevőpiacokhoz", de egy Csehországhoz képest se.
-
F.tibooo
aktív tag
Ez hír? Hol van hazai forgalomban a V60? Vagy miért nincs akcióban a Vívo X300 Pro? Vagy mikor jön a Vívo X300 Ultra?
Új hozzászólás Aktív témák
- Geri Bátyó: Régi VGA, HDMI és a felbontás
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Jön a Metal Gear Solid Master Collection Vol. 2, benne az MGS4-gyel is
- Arc Raiders
- Philips LCD és LED TV-k
- Cyberpunk 2077
- Android játékok topikja
- OpenWRT topic
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- További aktív témák...
- Ventilátor bazár /NZXT/CORSAIR/LIAN LI/DEEPCOOL/ZALMAN/120MM/140MM/VEZÉRLŐK/LED KIT-ek/
- Készpénzes / Utalásos Számítógép felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- LG 40U990A-W / 40" Ívelt Nano IPS Black / 5K UHD 120Hz / 2x ThunderBolt 5.0 / Adobe RGB 99%
- Intel Core i5-9500 / i7-8700T / i7-8700 / i7-9700 /i5-10500T processzorok- számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
. Inkább védi a védhetetlent mint te is........
Hiába látszik úgy hogy tele a pláza, de a boltok kb. üresek. Élelmiszer meg mindig kell