Hirdetés
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Helio Core néven újabb kijelző nélküli Amazfit kiegészítő jött
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- CES 2026: Kezemben a Razr Fold
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- CES 2026: Dugd rám a telefonod, megmondom ki vagy!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jahno
veterán
válasz
gyapo11
üzenetére
"Most láttam egy mft-s gépet hirdetve, a redőny lent maradt. joccakát."
Ja, 1-1 biztos akad meg semmi sem megy örökké, aztán D750/D4 vasakból csak ismerősi körben szerintem legalább 10-15. Sony A7-A7-IIIak szintúgy.
" világon nincs olyan ember aki ilyen gyorsan tudná tekerni." Fogd meg a söröm! De ez sem olyan egyszerű, ha meg tekerném erőből, akkor ezen anyázok miért nem megy. Más eszköznél rendre ez van, meg kellene szalajtani valami digitális potmétert aztán baszik menni. Nekem G1nél a tárcsákon véletlenül segített a körömlakk lemosó... Most G9en kezd egyik kicsit lazább lenni, de nem téved, vagy ami gyors gombot sokáig nem használok azok akadnak. Ezeknél meg úgyis mindegy, egyszer minden megdöglik, általánosítani meg nehéz. Tárcsa/gombok problémáival talán a Fujisok közt láttam több problémát. Ott is inkább az a baj, hogy 1-1et léptetnél, akkor nem megy, ha megtekered előre akkor lehet egyet előre ugrik, kettőt hátra és megy az anyázás.
Új hozzászólás Aktív témák
- Szerviz topik
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Autós topik
- Helio Core néven újabb kijelző nélküli Amazfit kiegészítő jött
- PlayStation 5
- Futás, futópályák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RX 9060 XT 16GB Rampage SHIVA ADATA 650W
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370 i7 8700 16GB DDR4 512GB SSD RX 5600 XT 6GB Zalman S2 TG Cooler Master 650W
- Olcsó Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás!I5 6600 /GTX 1650 Super / 16GB DDR4 / 256 SSD + 1TB HDD
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3685
- Apple iPhone 14 Pro max 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest